Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

onsdag 28 januari 2015

Whistleblowers: f.d. FBI-chef berättar sanningen

Dagens inlägg tillägnas Ted Gunderson (7 November, 1928 – 31 July, 2011). Hans karriär inom FBI vittnar om hur betrodd han var. Följandeklipp från wikipedia ger oss en inblick i detta:

“Ted Gunderson was born in Colorado Springs. He graduated from the University of Nebraska in 1950. Gunderson joined the Federal Bureau of Investigation in December 1951 under J. Edgar Hoover. He served in the Mobile, Knoxville, New York City, and Albuquerque offices. He held posts as an Assistant Special Agent-in-Charge in New Haven and Philadelphia. In 1973 he became the head of the Memphis FBI and then the head of the Dallas FBI in 1975.[5] Ted Gunderson was appointed the head of the Los Angeles FBI in 1977. In 1979 he was one of a handful interviewed for the job of FBI director, which ultimately went to William H. Webster.” 
Det var strax efter det att Mr. Gunderson lämnade sin tjänst inom FBI som han började bli medveten om oegentligheter som begåtts inom den amerikanska administrationen. Det började med att han undersökte vad som blivit känt som ”the Jeffrey McDonald murder case” och har fortsatt allt sedan dess. I takt med att hans utredning fortsatt så har härvan bara större och större. Många kallar honom konspirationsteoretiker. Själv kallar han sig för konspirationsrealist. Oavsett vad så var han en hjälte.

Ted Gunderson försökte under många år nå ut till allmänheten med sin information, men som så många andra upptäckte han hur svårt detta är.  År 2003, kort efter terrorattentaten mot New York, satte han sig ner bakom sitt skrivbord och spelade in sin berättelse på video. Det han berättar är mycket väldokumenterat. För i stort sett varje påstående har han möjlighet att lägga fram bevis. Brevväxling med högt uppsatta inom administrationen, internutredningar, memos etc. Myndigheterna kan inte motbevisa det han säger, så de väljer som vanligt den enda utvägen – tystnad.

Oklahoma City bombing
Mycket av det Gunderson berättar är för dig som följer den här bloggen inte nytt.  Men han lyfter även fram fakta som jag kommer att täcka i större detalj framgent. Därför är det väl värt din tid att ta del av hans berättelse. Det han berättar är följande:
  • Att de flesta terrorattentat och attacker mot amerikanska intressen utomlands har iscensatts av krafter inom de egna leden, FBI och CIA. De är s.k.”false flag events”. Gunderson räknar bl.a. upp händelser som Pearl Harbor, mordet på både John F. och Bobby Kennedy, WTC bomben 1993, Oklahoma City bomben 1995, Terrorattentaten mot WTC och Pentagon 2001 och påstår att alla dessa händelser faller under kategorin False Flag attacks. Den sistnämnda attacken (WTC 911) ägnar han särskilt mycket tid åt att peneterera.
  • Att krafter inom den amerikanska administrationen samt högt upp inom ”corporate USA” ägnar sig åt handel med droger, prostitution, sexslaveri, pedofili, bortrövande av barn och t.o.m. sataniska ritualer med blodsoffer m.m. Han berättar att över 80 barn per timma försvinner i USA idag (2005). Det uppskattas att över 2.500 av dessa fall årligen rör sig om kidnappning och mord. Allt han berättar är som sagt väl dokumenterat.

Instinktivt tänker du kanske att det som räknas upp i andra punkten är alltför magstarkt. Det kan inte vara sant. Tyvärr finns det mycket som tyder på det. Det är inte bara avslöjandena alldeles nyligen där prins Andrew anklagas för att umgåtts sexuellt med en då minderårig flicka där hon själv kallade sig för sexslav. Eller avslöjanden om alla dessa katolska präster som har begått och fortsätter att begå brott med sexuell anknytning mot barn (det senaste fallet står idagens nyhetslöp). Det han berättar faller inom en kategori kallad MK Ultra, ett ämne vi kommer att få anledning att återkomma till i senare inlägg i bloggen. Nu till dagens videor. Först nämnda ”selfie” från 2003 (8 delar). Som bonus även en föreläsning från 2005. Båda är på dryga timman vardera. Välj vilken du föredrar eller se båda.









torsdag 22 januari 2015

Attacken mot Charlie Hebdo i Paris – en lögn?

Ett par veckor efter attacken mot Charlie Hebdo börjar bilden klarna. Det kommer in allt fler ledtrådar som pekar mot att den officiella versionen av händelserna den dagen inte stämmer.  Attacken mot den franska satirtidningen börjar mer och mer att se ut som en s.k. ”False Flag-attack”. Vi börjar med det senaste: Rothschilds äger eller har tagit över publicerandet av tidningen Charlie Hebdo. Åtminstone enligt en holländsk nyhetskälla som säger att någon köpte tidningen (eller rätten att trycka och distribuera den) en kort tid efter attacken. Köpare var en medlem av familjen Rothschild (Edouard baron Rothschild). Dessutom visar det sig att en av tecknarna på tidningen hade ett förhållande med en välkänd, högt uppsatt Rothschild-anställd. Ännu en gång visar sig den röda tråden som vi följer i den här bloggen. Märkligt…
                                                          Video: The Rothschilds own Charlie Hebdo?


Gräver man ännu djupare bland materialet som lagts ut på YouTube så finner man nästa märkliga omständighet. Det visar sig att en av de huvudsakliga Charle Hebdo utredarna, polischef Herlic Fredou, begick självmord knappt en dag efter terrorattacken. Fredou hittades vid sitt skrivbord med sin tjänstepistol jämte sig. Vad som noteras speciellt i videoinslaget är att Helric Fredou hade i sin utredning kommit att fokusera på ”ett av offrens familj”.



Efter ytterligare ett spadtag bland tillgänglig information på YouTube kommer nästa ytterst märkliga omständighet. En nyhetskanal i Frankrike har avslöjat att familjen i fråga vad gäller Helric Fredous utredning var Jeanette Bougrabs familj. Alltså nämnda flickvännen till en av de mördade satirtecknarna.


Vän av ordning frågor sig om det verkligen rör sig om självmord eller om Fredou kommit något känsligt på spåren?

I tillägg till allt detta finns det ytterligare ett stort antal märkliga omständigheter kring attacken.  Här följer ett knippe av dessa
  1. Videosekvenser från dödsskjutningen av en polisman utanför tidningsredaktionen visar att polismannen, trots att han sköts från nära håll, inte började blöda. Istället visar samma videosekvens att skottet inte ens träffade sitt mål utan slog ned i marken framför polismannens huvud. Varken den skjutne eller skytten förefaller påverkas av några rekyleffekter. Ändå rapporterar mainstream media att polisen träffades i huvudet och avled.
  2. Bröderna som uförde attacken agerade mycket professionellt genom hela skeendet. Men de gjorde ett misstag. De glömde ett id-kort i sin bil…!!? Franska polisen säger att ”-utan det hade vi fått svårt att identifiera terroristerna”. Det är påfallande ofta som terrorister ”glömmer” sina id-handlingar i samband med de attacker de utför. Detta skedde t.ex. även i samband med dåden den elfte september 2001, då ett helt oskadat pass tillhörande en av terroristerna hittades i de brinnande rasresterna.
  3. Attacken förefaller ha förutspåtts av redaktionen på Charlie Hebdo som i ett december nummer publicerade följande bild (ta en titt på översättningen högst upp i den bilden).




Som sagt, detta är ett knippe av de märkliga omständigheter som föreligger och som gör att vi bör förhålla oss mycket skeptiska till den officiella rapporteringen kring händelserna den dagen, med efterföljande gisslandramat. Som ett sista exempel kan vi lyssna till en videoupptagning med Cherif Kouachi, en av de båda terrorbröderna och därefter Amedy Coulibaly, gisslantagaren i den judiska butiken. Kouachi säger:

  • att attacken finansierades av Anwar al-Awlaki, amerikansk medborgare och imam som dödades i en drönarattack 2011 (kom ihåg att säkerhetstjänsten hade bröderna Kouachi under uppsikt ända till 2014 – hur kunde man missa detta?)

På frågan hur attacken synkroniserades så säger Amedy Coulibaly:

  • att bröderna tog hand om attacken mot redaktionen medan ”vi” (Coulibaly och vem då?) tog hand om poliserna



Just de märkligheter som nämnt ovan utgör början på nästa videoinslag, ett lite längre sådant som förutom dessa även innehåller ett längre inslag där följande påstås:
  • att Israel är en zionistisk stat, en stat kontrollerad av Rothschilds
  • att judar generellt är emot zionister och ofta visar detta i demonstrationer
  • att judar och iranska regimen inte är fiender utan tvärtom har vänskapliga band
  • att iranska regimen däremot är emot zionister (en inställning de alltså delar med judar)
  • att den zionistiska regimen är en kriminell organisation
  • att  USA’s regering och administration kontrolleras (genom infiltration) av zionister
  • att Storbrittanniens regering och administration kontrolleras (genom infiltration) av zionister

I tillägg varnas i videoinslaget för att USA förbereds för inbördeskrig och Marshall Law (vilket vi blivit varse i tidigare blogginlägg). Bl.a. visas en trailer för filmen Gray State (en film som ännu inte visats) cirka 57m30s in i inslaget. Märkligt nog har man alldeles nyligen hittat just den filmens producent, David Crowley död i sitt hus, tillsammans med övriga familjemedlemmar (fru och ett barn). Polisen rubricerar det hela som mord/självmord begånget av David Crowley själv men håller samtidigt dörren öppen för andra förklaringar med tanke på en del av omständigheterna i fallet.


Video: Paris shootings exposed/hoax/false flag - The big picture. NWO, Rothschild Zionism





fredag 16 januari 2015

Kan vi lita på nyheterna? Journalist och whistleblower ger sin syn på saken.

Attacken mot Charlie Hebdo. Polisman avrättas.
Avslutningen på nyhetsåret 2014 och upptakten på 2015 har varit dramatisk. Först hade vi gisslandramat i Sydney. Detta följdes av attacken mot tidningsredaktionen Charlie Hebdo i Paris och idag får vi veta att belgisk polis lyckats förhindra en attack mot staden Verviers.

Samtidigt påbörjas i Boston rättegången mot en annan terrorist – han som påstås ligga bakom attentatet mot Boston Maraton för snart 2 år sedan. Valet av jurymedlemmar pågår.

Gemensamt för samtliga dessa attacker är att de bär spår av islamisk terror. Men stämmer det? Kan vi lita på rapporterna från vår media och våra myndigheter och politiska företrädare? Kan vi lita på att de ger oss rätt bild?

I ett flertal tidigare inlägg har vi sett att det finns anledning att ifrågasätta den officiella versionen av händelseförloppet kring en rad händelser. I några fall vet vi att den officiella versionen varit en ren lögn. Detta har i efterhand bekräftats. Det gäller inte minst en serie attentat i efterkrigstidens Europa som kom att skyllas på vänsterradikala grupper men som i själva verket genomfördes av s.k. NATO ”stay-behind” grupperingar. Återstifta gärna bekantskapen med inlägget från 24/10 2013 med titeln ”False-flag-attacks med europeiska förtecken”. 

Listan kan göras lång över både bekräftade och ”mycket sannolika false-flag attacks”. Faktum är att hela kapitel 6 i den här bloggens bakgrundsmaterial ägnats åt ämnet. Hela bakgrundsmaterialet hittar du i fliken med just rubriken <Bakgrund>. Kapitel 6 har klippts in nedan:

6 Inside jobs. False flag operations. - Har det gjorts förut?
(Exempel på ”falskspel” iscensatt av den amerikanska administrationen)
          6.1 The Northwoods Document
             
6.2 Fler exempel på false flag operation (Iran, Syd- & Mellanamerika, Europa)
             6.3 Pearl Harbor
             
6.4 Mordet på president Kennedy 1963
             
6.5 False flag attacks med europeiska förtecken
             
6.6 "Drill exercise" - ett återkommande fenomen


Vi har alltså all anledning att var skeptiska till de nyhetsrapporter som når oss. Exakt det budskapet får vi också från en som är väl insatt i frågan - den förre journalisten på Frankfurter Allgemein, Udo Ulfkotte. Udo valde för några år sedan att berätta sanningen. Han blev en whistleblower och författtare. Som författare står han bakom en bok med titeln ”Gekaufte Journalisten” (d.v.s. “Bought Journalists” / ”Köpta journalister”). Boken beskrivs på följande vis:

Boken "Gekaufte Journalisten"
 “War correspondent reveals dirty secrets of mainstream media: journalists are bribed to pry, lie and spy”
      och

” a powerful new bestselling book that exposes the rampant cooperation of the “Fourth Estate” with the world’s largest intelligence agencies, trans-Atlantic organizations, banks, corporations and billionaires, making it into a political “fifth column.”

Det är inte en journalist vem-som –helst som uttalar sig. Ulfkotte har alltså ett förflutet som redaktör på ansedda tidningen Frankfurter Allgemein. Mellan 1986-98 var han rådgivare åt Helmut Kohls regering. Han är vidare prisbelönt för sitt arbete. Men han fick nog av lögnerna och hyckleriet. Det var framförallt insikten att det material han och andra journalister just nu uppmuntras att skriva kommer att leda till ett krig i Europa. Ett krig mellan västmakterna (NATO) och Ryssland. Eller uttryckt med hans egna ord:

“I’ve been a journalist for about 25 years, and I’ve been educated to lie, to betray—and not to tell the truth to the public. . . . The German and American media [is trying] to bring war to the people in Europe, to bring war to Russia. This is a point of no return, and I am going to stand up and say it is not right what I have done in the past, to manipulate people, to make propaganda against Russia, and it is not right what my colleagues do, and have done in the past, because they are bribed to betray the people not only in Germany, but all over Europe. . . . I am very fearful of a new war in Europe, and I don’t [want to see] this situation again. There are always people who push for war, and this is not only politicians, it is journalists too. We have betrayed our readers. . . . I’m fed up with this propaganda. We live in a banana republic [Germany], and not in a democratic country where we have press freedom.”  — Udo Ulfkotte

Det framförallt våra utrikesjournalister skriver är m.a.o. ren propaganda. Är vi måhända lika vilseförda som befolkningen i Nordkorea, Ryssland och Kina. Inte omöjligt. Udo Ulfkotte intervjuades för en tid sedan i TV kanalen RT (Russia Today). Vad han säger hoppas bör bli en väckarklocka för oss. Vi kan hoppas att han kan bli en vägvisare – att allt fler journalister vågar följa samma linje.


 För den intresserade följer här länkar till


Ur ett svenskt perspektiv kan det vara värt att notera att orsaken till att journalisten Nils Horner nyligen mördades i Afghanistan sägs vara antingen att:
  • Han straffades av en afghansk organisation för sitt påstådda arbete för MI6 (Horner hade både svenskt och brittiskt medborgarskap)

    eller att
  • Han helt enkelt visste för mycket angående en tidigare attack mot en libanesisk restaurang i Kabul där 21 människor omkom. Det sägs att han, samma dag han mördades, var på väg till en intervju med en person som överlevde den massakern.
 Den första teorin är i ljuset av Ulfkottes avslöjanden särskilt intressant.



fredag 9 januari 2015

En livsviktig föreläsning

C vitamin
Du bör inte missa föreläsningen i dagens inlägg. Den är att betrakta som livsviktig. Budskapet i den är enkelt. Föreläsaren Dr. Thomas Levy hävdar att c-vitamin är det effektivaste medlet mot varje virusinfektion och bakteriellt orsakad sjukdom (oavsett om vi pratar AIDS, Cancer, Ebola, West Nile Virus, Hepatit eller Polio). Det finns inget läkemedel som kommer i närheten. Inte bara är det den mest effektiva behandlingsformen - den är dessutom praktiskt taget riskfri. Levy menar att det inte går att överdosera c-vitamin. I tillägg till detta hävdar Levy att c-vitamin också effektivt kan användas på patienter med förgiftningssymptom. Vi pratar ormbett, svampförgiftning och t.o.m. radioaktiv strålning. I föreläsningen berättar Levy om en fransk läkare och föreläsare (Dr. Laing) som inledde varje föredrag med att svälja multipelt dödlig dos svamp. Det säger en del om vilken tillit han hade till c-vitamin. Här kan vi verkligen tala om en mirakelkur som för allra bästa effekt vad gäller att bota sjukdomar bör tas intravenöst.

Nu undrar du kanske vad den här läkaren har för bevis för det han hävdar. Svaret är: mängder. Vi pratar resultatet av över 75 års forskning. Hela föreläsningsmaterialet är proppfullt med referenser till vetenskapliga studier, klinisk prövning, artiklar i medicinska journaler och fall från verkliga livet. Vad gäller det senare kan han referera till oerhörda mängder patienter som tillfrisknat från allvarliga sjukdomar som:

·         Cancer
·         Polio
·         Hjärninflammation
·         Hepatit (den akuta formen)
·         West Nile Virus
·         …. (listan kan göras låååång)…

Thomas Levy går pedagogiskt tillväga. Han förklarar på ett enkelt och lättbegripligt sätt varför just c-vitamin är så effektivt mot allt detta som hotar vår hälsa. Så vem är Thomas Levy. För den intresserade följer här en länk till en faktasida om föreläsaren själv. Nog om detta nu. Dags för föreläsningen.


Så om c-vitamin nu är så effektivt som Levy hävdar, varför anammas det inte av läkarkåren och den medicinska världen?  Mer om detta i nästa blogginlägg.



lördag 3 januari 2015

Så förebyggs och botas cancer

Vi har tidigare konstaterat att de vanligaste orsakerna till för tidig död bland oss människor är:

  1. Hjärt- och kärlsjukdomar
  2. Cancer
  3. Biverkningar från läkemedel

I förra inlägget om hälsa tog vi en närmare titt på hur vi både förebygger och botar hjärt- och kärlsjukdomar. Det märkliga är att vi i långa tider vilseletts om orsaken till dessa. I och med det har vi inte heller blivit korrekt informerade i hur vi bäst undviker att drabbas. En av de absoluta nycklarna till att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar är c-vitamin. Inte i de små doser våra myndigheter (livs- och läkemedelsverk) utan i nivåer långt över dessa. En av forskarna bakom denna insikt är Linus Pauling; tvåfaldig nobelpristagare (dock inte för forskningen kring c-vitamin).
Linus Pauling - tvåfaldig vinnare av Nobelpriset.

I dagens inlägg går vi vidare med nummer 2 på listan ovan – nämligen cancer. Vi kommer även här att upptäcka vilken central roll c-vitamin spelar för vårt allmänna välbefinnande.

I gårdagens upplaga av SkyNews hittar vi en artikel med den utmanande rubriken ” Cancer Is The Best Way To Die, Says Doctor”. Läkaren bakom uttalandet heter Peter Smith och beskrivs som ” former editor of the prestigious British Medical Journal (BMJ)”.  Även fortsättningen av artikeln är utmanande. Smith beskrivs som en man som uppmanar välgörenhetsorganisationer och den medicinska världen i allmänhet till att ”sluta slösa miljarder på att försöka bota cancer”.
Peter förklarar och försvarar därefter sin ståndpunkt. Han jämför cancer med många andra dödliga sjukdomar, som han beskriver som plågsamma för både patienter och anhöriga. Dödlig cancer däremot beskriver han på följande vis: ” "So death from cancer is the best... You can say goodbye, reflect on your life, leave last messages, perhaps visit special places for a last time, listen to favourite pieces of music, read loved poems, and prepare, according to your beliefs, to meet your maker or enjoy eternal oblivion. This is, I recognise, a romantic view of dying, but it is achievable with love, morphine, and whisky". Artikeln går vidare och konstaterar att det finns många läkare som inte håller med Peter Smith.

Jag själv är inte läkare. Och Jag håller inte alls med Peter Smith. Tvärtom är jag övertygad om att cancer går att förebygga och bota ganska enkelt, även i senare stadier av sjukdomen under förutsättning att vitala organ helt slagits ut. Det finns redan idag ett flertal sätt att göra detta. Problemet är, som vi sett i tidigare blogginlägg, att läkemedelsbranschen och våra myndigheter inte är intresserade av att vi ska ha kännedom om dessa.

Vad är cancer? Tidigare inlägg visar entydigt att det är en svampinfektion orsakat av virus. Cancer kan därigenom förebyggas och botas genom att vi säkerställer att vi har en kropp i PH-balans. I människans fall innebär det ett PH-värde på ca 7,30 – 7,45. Klarar vi det genom hela livet så lär vi inte få cancer. Studier av populationer som naturligt levt under dessa förutsättningar visar detta. Missar vi så finns risken att vi drabbas. Innebörden av allt detta är att vi måste se över vår kosthållning. Vad bör vi äta och vad bör vi undvika för att få en kropp vars vätskor är aningen basiska. Mer om detta i kommande inlägg.

De flesta av oss missar att gå igenom livet med en kropp som är i PH-balans. Detta är inte så konstigt eftersom vår livsstil och våra rådgivande myndigheter rekommenderar oss till en kosthållning som ger oss kroppar med lågt PH-värde.  Bland oss som missar att hålla kroppen i PH-balans finns det många som drabbas av cancer.  Idag är det så många som en på tre som någon gång i livet får cancer.
C-vitamin är som nämnts återigen en av nycklarna till att undvika allvarlig sjukdom. Precis som vi konstaterade i inlägget om hjärt- och kärlsjukdomar leder C-vitaminbrist till brist på kollagen. Kollagen är nyckeln till att förhindra att en cancertumör bildas. Tillräckliga nivåer av kollagen i kroppen förhindrar att en cancercell delar sig och sprider sig vidare. Exakt hur denna process går till beskrivs i dagens första video, som återigen är signerad Dr. Matthias Rath.


Kanske missar vi både att hålla PH-balans och ha rätt nivåer av C-vitamin i kroppen. Kanske drabbas vi av cancer. Hur agerar vi då? Även här står ett flertal effektiva, alternativa metoder till buds. Några av dessa är följande:
  • Injicera en bikarbonat-lösning. Eftersom cancer är svamp bör detta vara mycket effektivt, vilket också har påvisats av läkare som svenske Erik Enby och italienske Tullio Simoncini. Båda dessa har omnämnts i tidigare inlägg i den här bloggen (samma som nämns i punkt 4 nedan).
  • Injicera en C-vitaminlösning. Även denna metod har använts med framgång (vilket framgår av dagens andra video, nedan).
  • Andra metoder som använts innebär en kraftfull och riktad ändring av kosthållningen. Här finns ett flertal metoder, ex.vis den s.k. Gerson-metoden.
  • Ytterligare en metod finns. Vad jag vet har den varit 100% vad gäller botandet av sjukdomen. Metoden innebär att cancern behandlas med strålning på en frekvens som är densamma som cancercellerna själva avger. Metoden introducerades redan på 30-talet av en läkare vid namn Royal Rife (viktigt här att påpeka att frekvenserna måste exakt motsvara de som Dr. Rife tecknade ner). Mer om detta i inlägget från 2/7 i år med titeln ”Cancergåtanslösning finns redan men undanhålls oss” 

Så nej, Peter Smith har fel. Cancer är inte bästa sättet att dö på. De som som dör gör det i onödan. Problemet är att de metoder som är effektivast vad gäller att bota cancer inte ger några vinster åt de yrken och branscher som har mest att tjäna på att cancergåtan ”förblir olöst”. Detta är en av orsakerna till att dessa metoder motarbetas och att information om dem inte sprids. Så nästa gång du funderar på att ge ett bidrag till cancerforskningen – tänk då på att bara 1-2 procent av den pengen går till faktisk forskning samt att forskningen blundar för effektiva metoder som redan finns.

Avslutningsvis då video nummer 2, tillägnat en läkare vid namn Leonard Coldwell som i någon mån summerar det som tagits upp i det här inlägget. Han pratar om PH-nivåernas betydelse, om C-vitamin och om dieter av den typ som t.ex. Gerson-terapin förespråkar. Titeln på hans korta föreläsning är “Every Cancer Can be Cured in weeks”.