Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

fredag 9 januari 2015

En livsviktig föreläsning

C vitamin
Du bör inte missa föreläsningen i dagens inlägg. Den är att betrakta som livsviktig. Budskapet i den är enkelt. Föreläsaren Dr. Thomas Levy hävdar att c-vitamin är det effektivaste medlet mot varje virusinfektion och bakteriellt orsakad sjukdom (oavsett om vi pratar AIDS, Cancer, Ebola, West Nile Virus, Hepatit eller Polio). Det finns inget läkemedel som kommer i närheten. Inte bara är det den mest effektiva behandlingsformen - den är dessutom praktiskt taget riskfri. Levy menar att det inte går att överdosera c-vitamin. I tillägg till detta hävdar Levy att c-vitamin också effektivt kan användas på patienter med förgiftningssymptom. Vi pratar ormbett, svampförgiftning och t.o.m. radioaktiv strålning. I föreläsningen berättar Levy om en fransk läkare och föreläsare (Dr. Laing) som inledde varje föredrag med att svälja multipelt dödlig dos svamp. Det säger en del om vilken tillit han hade till c-vitamin. Här kan vi verkligen tala om en mirakelkur som för allra bästa effekt vad gäller att bota sjukdomar bör tas intravenöst.

Nu undrar du kanske vad den här läkaren har för bevis för det han hävdar. Svaret är: mängder. Vi pratar resultatet av över 75 års forskning. Hela föreläsningsmaterialet är proppfullt med referenser till vetenskapliga studier, klinisk prövning, artiklar i medicinska journaler och fall från verkliga livet. Vad gäller det senare kan han referera till oerhörda mängder patienter som tillfrisknat från allvarliga sjukdomar som:

·         Cancer
·         Polio
·         Hjärninflammation
·         Hepatit (den akuta formen)
·         West Nile Virus
·         …. (listan kan göras låååång)…

Thomas Levy går pedagogiskt tillväga. Han förklarar på ett enkelt och lättbegripligt sätt varför just c-vitamin är så effektivt mot allt detta som hotar vår hälsa. Så vem är Thomas Levy. För den intresserade följer här en länk till en faktasida om föreläsaren själv. Nog om detta nu. Dags för föreläsningen.


Så om c-vitamin nu är så effektivt som Levy hävdar, varför anammas det inte av läkarkåren och den medicinska världen?  Mer om detta i nästa blogginlägg.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar