Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

torsdag 8 september 2016

Föreläsning om Den Stora Konspirationen


Nu på söndag den 11:e september ger jag en förläsning i ämnet Den Stora Konspirationen.
Detta sker i Cui Bono’s regi. På Facebook (LÄNK DIT) och i pappersupplagan av tidningen Fria Tider kan du läsa följande:Den Stora Konspirationen, ett föredrag av Bengt Dahlöf

De största händelserna i världshistorien är förljugna. Pearl Harbor, Vietnamkriget, Titanics förlisning, 9/11-attackerna och Franska Revolutionen är bara ett axplock av händelser där vi har fått en förljugen bild presenterad för oss. Bakom detta ligger en konspiration. Dessa händelser följer en plan vars ursprung kan spåras flera tusen år tillbaka i tiden. Men vilka ligger bakom, hur går de till väga och vad kan vi förvänta oss av framtiden? Bengt kommer att göra ett försök till att reda ut detta under föreläsningens gång. Föreläsningsmaterialet är till större delen hämtat från Bengts blogg även den kallad Den Stora Konspirationen. Varmt välkomna!


Söndagen den 11 september kl 18:00-21:00 + frågestund
Nordengården, Stockholmsgatan 16, Göteborg 
Inträde: 100 kr
Arrangör: Föreningen Cui Bono

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar