Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

tisdag 18 februari 2014

Alternativa energikällor – världens farligaste forskningsområde

Alternativ energi, och särskilt då sådan som det inte går att ta betalt för, är ett särdeles farligt forskningsområde. Om du har en idé som ser ut att kunna lösa stora delar av det här klotets energiförsörjning får du räkna med att:

  • Motarbetas i din forskning, t.ex. genom att du har svårt att bli trodd av andra forskare. Du kommer att förringas och förlöjligas i offentligheten.
  • Det kan också hända att du får förslag från företag som vill köpa upp din idé. Det mest troliga motivet till detta är att man önskar kunna kontrollera den och i slutändan lägga ner forskningen kring den.
  • Kommer du förbi de hindren lär du få svårt att få patent på din idé. De myndigheter som ansvarar för patentgivningen kommer att motarbeta dig. 
  • Det fåtal som kommer förbi även det här hindret går med all sannolikhet en framtid till mötes där deras verksamhet kommer att utsättas för sabotage (där målsättningen är att försena introduktionen av de nya idéerna på marknaden). Detta kan ske genom bränder i forskarens laboratorium, inbrott där dokumentation och viktig utrustning stjäls etc. Både de själva och deras närmaste kommer också att utsättas för diverse hot. 
  • De som ändå härdar förefaller tyvärr gå en säker död till mötes

Varför är det så? Jo, deras idéer utmanar nuvarande stora energikällor (fossila bränslen och kärnkraft). Energi som det går att tjäna stora pengar på är acceptabla. Men det som kallas ”Free Energy” (gratis energi) kan inte tillåtas av den styrande eliten.

Exemplen i nutidshistorien är många. Vi såg i förra blogginlägget hur Tesla motarbetades genom användandet av flera av metoderna ovan. Hans forskningsresultat brann upp (i en brand som misstänks varit anlagd). Hans sponsorer drog sig ur. Hans stora forskningsanläggning kallad Wardenclyffe Tower revs av myndigheterna med en märklig förklaring som ursäkt. Vid hans död togs allt material över av de amerikanska myndigheterna och har inte släppts ut till offentligheten sedan dess. Men det finns flera exempel:
  • Stan Meyers.Vätgasdriven motor som tankas med vatten. Död. Förgiftad. Forskningsmaterial beslagtaget av myndigheter.
  • Howard “Rory” Johnson of Elgin, Illinois. Magnetdriven motor med mycket hög uteffekt. Död av okänd anledning. Forskningsmaterial beslagtaget
  • Aries M. DeGeus. Plasmabatteri drivna motorer. Hittad död i sin bil, 45 år gammal. Hjärtattack…?
  • Dimitri Petronov. Plasmabatteri drivna motorer. Hittad död, drunknad i Volga 2010 utan händer eller tänder (vilket gör honom till den 5:e i raden av mördade batteriuppfinnare inom en 10-årsperiod).
  • Eugene Mallove. Expert på Cold Fusion genererad energi. Utgivare av vetenskaplig tidsskrift. Misshandlad till döds 2004.

Läs mer om deras uppfinningar och deras öde genom att helt enkelt söka på deras namn på Google eller YouTube. Säkerligen hittar du många fler liknande exempel efter en sådan genomlysning.

Själv fastnade jag för Stan Meyers och hans vätgasdrivna, vattentankade bil. Jag tar med en länk till en artikel skriven nyligen om hansliv, karriär och död. Dessutom ett kort nyhetsinslag där han demonstrerar sin bil.


I tillägg några fler nyhetsreportage om samme man, samma uppfinning.En annan uppfinnare, Daniel Dingle från Filippinerna kör också omkring i en ombyggd bil som tankas med vanligt vatten. Han har i över 30 år försökt hitta vägar att patentera och få ut sin produkt till flera.  Här har vi en uppfinnare som faktiskt fortfarande lever. Men han kontrolleras av regelverk som hindrar Filippinerna, och uppfinnare som kommer därifrån, att konkurrera med befintlig teknologi. Bakom detta regelverk står The World Bank och IMF. Se en kort videofilm om denne uppfinnare och lyssna noga till hans beskrivning av detta regelverk.

Så framtida uppfinnare behöver inte bara vara genialiska på sitt faktiska expertområde. De måste också vara extremt sluga taktiker som är väl medvetna om vilka krafter de ställs emot.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar