Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

söndag 1 februari 2015

Ett löjets skimmer över Sandy Hook-sagan

Adam Lanza, förövaren från Sandy Hook
Minns du skolattacken i Sandy Hook. De flesta av oss gör det. Massakern beskrivs på följande vis i wikipedia:

”Massakern i Newtown var en skottlossning som ägde rum den 14 december 2012 i staden Newtown i Connecticut i USA. En ensam manlig förövare i 20-årsåldern, Adam Lanza, öppnade eld på för- och lågstadieskolan Sandy Hook Elementary School. Antalet omkomna uppges till 28 personer varav 20 är elever på skolan, 6 vuxna på skolan, Adams mor och Adam själv.[2] Gärningsmannens mor, Nancy Lanza, var frånskild och sköts i hemmet före massakern. Lanza begick självmord efter massakern.”


Artikeln i wikipedia refererar vidare till en artikelserie om attentatet i SVD (se länk). Ett år efter attentatet publicerades polisrapporten från händelsen. DN rapporterade händelsen på följande vis (länk till DNs artikel)

Allt detta ger oss intrycket av en verklig händelse, rapporterad av media på ett korrekt sätt. Men, miljontals människor i USA ifrågasätter den officiella versionen av händelserna den dagen. De har all anledning att göra detta, vilket dagens dokumentär kommer att visa med all önskvärd tydlighet.

Ifrågasättandet började tidigt, som en reaktion på de mest uppenbara tveksamheterna i rapportering. Det rörde sig bl.a. om:
-          Uppenbart skådespeleri från vittnen, föräldrar till offren och barn/familjer som överlevt massakern.  Här utgör agerandet från Robbie Parker ett slående sådant exempel. Robbie var pappa till ett av offren – en 6 årig flicka vid namn Emelie. Han förefaller upprymd innan sitt framträdande. Han skämtar och skrattar innan han går upp på scen och förbereder sig för sin roll. Så uppfattades det.


-          Vittnen som vid ett flertal tillfällen ändrade betydelsefulla detaljer i hur de återgav händelseförloppet den dagen.

-          Misstämmighet mellan ett flertal vittnesuppgifter.

Flera av klippen som lades ut på YouTube genererade uppmot 10 miljoner ”views”. Många var irriterade och upprörda. De ventilerade detta i olika sammanhang. Men med tiden bedarrade den upprörda stämningen och kritiken, inte för att de blivit motbevisade utan helt enkelt för att det blev uppenbart för dem att deras ansträngningar inte skulle leda någon vart.  De möttes enbart av tystnad och nekande svar utan vidare förklaringar.

Men alla gav inte upp. Parallellt med den officiella utredningen har en alternativ sådan bedrivits. Ett flertal, av varandra oberoende privatpersoner, har gjort en genomgripande analys av hela storyn. Dagens videoinslag ” We Need to Talk about Sandy Hook - NEW 2015 Documentary” utgör en sammanställning av resultatet av deras analys. Bilden de redovisar kastar ett löjets skimmer över den officiella versionen, som inte bara skjuts i sank. Den pulveriseras. Här följer några av de punkter som blottläggs i dokumentären, i en del fall riktigt generande sådana:
 • En del personer förefaller ha känt till massakern redan innan den inträffade. Insamlingar på nätet inleddes redan före den 14:e december.
 • Videomaterial från mainstream rapporteringen den dagen visar sig vara kopierat material. När originalet väl spåras visar det sig att datumet på detta indikerar att det var inspelat dagen före själva massakern. Något som indikerar att det genomfördes en slags generalrepetition dagen innan.
 • DNA analys av de vapen som användes av Adam Lanza innehåller inte alls Adam Lanzas DNA avtryck. Istället visar det sig vara fingeravtryck från några av de anställda på skolan.
 • Statistik från FBI visar att 0 personer mördades i Sandy Hook det året. NOLL. Det är ju skönt men samtidigt en smula oroväckande. Särskilt som just den här statistiken brukar vara mycket tillförlitlig.
 • Bilder tagna från helikopter den dagen visar att polis, ambulans och utredare INTE åkte till Lanzas hus den dagen. De åkte istället till grannens hus…
 • Analys av vittnen, inblandade föräldrar m.fl. visar att många av dessa faktiskt är skådespelare till yrket. Dessutom visar det sig att många av dem har kopplingar till en del av de organisationer vi studerar i den här bloggen; däribland CFR – Council of Foreign Relations.

Jag hoppas att ovanstående axplock väcker din nyfikenhet så pass att du faktiskt tar en titt på dagens dokumentär. Här redovisas inte bara alla oegentligheter utan vi blir som tittare också uppmärksammande på vad som förefaller vara det faktiska syftet med hela denna charad. Ännu en uppvisning i taktiken Problem – Reaction –Solution m.a.o. Vi är alltför väl bekanta med denna. Är detta viktigt? Betänk att detta handlar om medias och myndigheters hantering av den kanske värsta skolmassakern i historien.Ja det är viktigt. Det visar tydligt att vi inte kan lita på vare sig myndigheter eller media. Det är en tydlig indikation på att de ljuger för oss i syfte att genomdriva en hemlig agenda vars yttersta syfte vi inte är medvetna om. Det är dags att vakna. 2 kommentarer:

 1. vart har du referenser som styrker dina påståenden ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym. En bra källa till den här informationen är boken "Nobody died at Sandy Hook", skriven av Jim Fetzer. Den är väl genomarbetad och fylld med fakta och referenser i övrigt. En PDF version av boken hittar du vi länken http://rense.com/general96/nobodydied.html . Önskar du läsa omdömen om boken så måste du vända dig till GoodReads ( http://www.goodreads.com/book/show/27745089-nobody-died-at-sandy-hook ) . Detta eftersom Amazon valt att bannlysa boken !!!

   Radera