Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

onsdag 23 september 2015

Värt att veta om 23/9 och 28/9

Det pågår vilda spekulationer på nätet om vad som kommer att hända imorgon och vad som kommer att hända den 28/9. Dagens inlägg blir kort och tar fasta på det ämnet. Jag kommer inte att spekulera i vad som kommer att hända. Syftet kommer enbart att vara informativt.

I morgon, den 23/9, genomförs ett vetenskapligt experiment på CERN i Schweiz. Syftet med experimentet är att skapa s.k. Mörk Materia. Att skapa mörk materia är i praktiken liktydigt med att skapa ett svart hål. Ingen vet vart detta för oss. Så vad kännetecknar då organistionen CERN. Vilken är dess symol - dess maskot? Jo, den hinduiske guden Shiva - "Förgöraren"... Det finns enligt många anledning att vara conCERNed. 

Slutet på september är också den tidpunkt då vi får den fjärde blodröda fullmånen i rad. Denna inträffar den 28/9. Som vi lärt från tidigare inlägg brukar dessa fullmånar vara förknippade med händelser av större betydelse.

Samma period, slutet av september, ser också ut att bli en period av förhöjd kosmisk aktivitet. Energinivåerna i kosmos kommer att höjas. Om vad detta kan innebära spekulerar Jocelyn Daher som också passar på att informera oss om både Cern och om den fjärde blodröda fullmånen. Fantasieggande!  


Samma tema ägnar sig även nästa videopresentation, signerat “Infinite Waters” åt. Både Jocelyn och Infinite Waters driver egna YouTube kanaler. Båda kännetecknas av att nyktert betrakta vad som kan hända och vara på väg att hända. Ingen av dem drar förhastade slutsatser. Deras ambition är enbart att informera dig och mig. Båda är värda din och min uppmärksamhet.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar