Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

torsdag 23 juni 2016

Trump eller Clinton? Länge leve den amerikanska monarkin!

Släktträff
I ett tidigare inlägg från den här bloggen har vi blivit varse om att 43 av 44 presidenter är släkt med varandra (från den 11/4 2014 med titeln ”Sammanträffanden del 3 – Det ligger i släkten”)  . Deras blodsband leder i samtliga fall tillbaka till den engelske kungen som skrev under Magna Charta. Kungen i fråga hette Johan Utan Land (John Lackland från 1166). Går vi ännu längre tillbaka i tiden kan vi konstatera att om vi går tillbaka till 700-talet så får vi med oss även den 44:e presidenten -  Martin Van Buren. Där hittar vi nämligen Karl den Store.

Kan vi med den här informationen sluta oss till vem som kommer att vinna årets presidentval? Blir det Hillary Clinton eller blir det Donald Trump? Tyvärr får vi ingen ledtråd av detta. Båda är nämligen släkt med varandra. Båda är släkt med John Lackland. Detta enligt en artikel från Western Journalism med rubriken "Trump Has A Very Surprising Distant Relative Who Happens To Be A Presidential Candidate". Vi kan alltså konstatera att USA återigen valt sina kandidater i enighet med tidigare traditioner. Länge leve den amerikanska monarkin…
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar