Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

söndag 15 mars 2015

Vad hände med Paul McCartney 1966?

I förra inläggets radiointervju med Ole Dammegard ställdes en fråga från en av lyssnarna. Frågan gällde huruvida Paul McCartney dog 1966 och ersattes av en look-alike? Dammegard tvekade aldrig utan svarade ja på frågan. Därför har jag till dagens inlägg grävt lite djupare i ämnet. Vad är det som ligger bakom ryktet? Hur pass troligt verkar det? Här är resultatet.

De fysiska jämförelserna mellan Paul McCartney före och efter 1966 indikerar att det finns faktiska skillnader. Det gäller både öron, haka, läppar m.m. Ett annat märkligt faktum gäller The Beatles texter som efter 1966 börjar innehålla direkta antydningar till ”bilolyckor” där någon ”förlorar sitt hår”. Ett spännande exempel på detta är "A Day in Life" där en av texterna exakt speglar bilolyckan så som den sägs ha gått till:

"He blew his mind out in a car 
He didn't notice that the lights had changed 
A crowd of people stood and stared 
They'd seen his face before 
Nobody was really sure 
If he was from the House of Lords."

Spelar du dessutom låtarna baklänges börjar texterna alltmer tyligt att antyda att Paul verkligen är död.

Wikipedia har en version av händelserna (länk här) http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_is_dead , den alterntiva wikin en annan (länk här) http://althistory.wikia.com/wiki/Paul_Really_Is_Dead .

Jag kommer inte i dagens inlägg att ta ställning i frågan utan väljer att referera till två dokumentärer, en kort och en lång som utreder frågan mer i detalj.

Vanligtvis brukar inlägg i den här bloggen ha någon form av anknytning till Illuminati eller The Globalist Elite. Jag brukar undvika inlägg som inte följer den här röda trådan. Så varför gör jag ett undantag i just det här fallet? Det finns ett par anledningar.
  1. Underhållningsbranschen är kontrollerad av The Globalist Elite. De artister som når verklig berömmelse har samtliga signerat bindande kontrakt med representanter för denna elit. Detta är en förutsättning för att de faktiskt ska nå berömmelse. The Beatles var naturligtvis inget undantag. Mer om detta i kommande inlägg.
  2. Det datum som anges som tidpunkt för Pauls död är 9/11 år -66…


Dags för dagens videoinslag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar