Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

lördag 11 april 2015

Förklaringar, del 3 : Anti-konspirationsstrategier

De senaste 2 inläggen gör gällande att vår jord med jämna mellanrum genomgår cykliska perioder av pånyttfödelse, uppbyggnad och förstörelse. Slutet på den senaste cykeln inträffade för 13.000 år sedan då den senaste istiden inträffade. Det som styr dessa cykler är vårt solsystems rotation runt en systersol med namnet Sirius. Mycket tyder alltså på att det snart kan vara dags att avsluta den nu pågående cykeln. Tecknen på detta är flera, bl.a. att genomsnittstemperaturen på jorden stiger samt att naturkatastroferna kommer allt tätare.
Underjordiska städer

Kunskap om dessa cykler och katastrofer har funnits länge. Som vi såg i förra avsnittet har flera av antikens ”stora män”, inte minst Platon, skrivit om detta. Men kunskapen har fallit i glömska. Eller kan det t.o.m. vara så att kunskapen har hållits dold för större delen av mänskligheten. Det mesta tyder på det senare. Genom hemlighetsfulla organisationer som Frimurarna och Tempelriddarna har denna kunskap bevarats och hållits tillgänglig för endast ett fåtal ”insvurna” genom generationerna. Att vi är nära slutet på en av dessa 13.000-åriga cykler märks också på dessa organisationers agerande nu i vår tid:
  • Skrämselpropaganda som t.ex. Klimatkrisen (Global Warming) pumpas ut till mänskligheten. Men notera alltså att detta är falsk propaganda. Återkoppla gärna till det tidigare inlägget från den 24:e januari 2014 – med titeln ” Se upp – Allt tal om växthuseffekt och den globalauppvärmningen är en bluff för mer information om hur uppenbar den bluffen är.
  •  Underjordiska samhällen byggs av den gruppering vi kallar för The Global Elite. Alice Springs i Australien är platsen för ett gigantiskt sådant bygge. Området kring Denver Airport är ett annat. Den globala eliten förbereder alltså för att gå under jorden igen för att på så vis överleva den annalkande katastrofen. Men alla är inte välkomna till dessa samhällen. Som vi sett i tidigare inlägg pågår en av Eliten iscensatt avfolkning av jorden (depopulation). Vaccination, cancer, aids ebola och inte minst krig är några av gruppens strategier för att genomföra denna avfolkning. Nu närmast står alltså tredje världskriget för dörren och mycket tyder på att kärnvapen kommer att användas flitigt i den konflikten. Nordkorea hotar, som vanligt. Putin har hotat med kärnvapen mot både Ukraina och Baltikum. Israel hotar med att attackera Irans atomkraftverk. Det är lätt att få intrycket att Eliten tänker sig en Grande Finale innan jorden på nytt förstörs (återkoppla även här till tidigare inlägg om respektive ämne nämnt i föregående mening).


Så vad kan vi göra om allt detta stämmer? Vad har vi att sätta emot de krafter som just nu styr hela mänskligheten mot ruinens brant? Ja, faktiskt ganska mycket. Det vi inte är medvetna om är vår egen potential. Denna potential är långt större än vad vi tidigare varit medvetna om. Om detta handlar dagens dokumentär kallad ”The Awakening”. Det är en fantastiskt dokumentär som i mångt och mycket sammanfattar alla områden vi tidigare täckt i den här bloggen – och som i tillägg öppnar upp för nya områden: strategier mot konspirationen. Viktigast av allt är att undvika hat och rädsla och istället förespråka kärlek - universell kärlek. Så för dig som tidigare saknat inlägg med positiv framtoning – här kommer det. Det är en s.k. "måste ses"!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar