Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

torsdag 25 juni 2015

Geoengineering / chemtrails – connecting the dots

Det intressanta med den hypotes om syftet med geoengineering som Sofia Smallstorm presenterade i förra inlägget är att ett flertal pusselbitar faller på plats. Ett antal frågor som annars är svåra att besvara får sin naturliga förklaring.

På marsch mot robot-åldern?
Ta t.ex Fukushima. Vi vet att ca. 300 ton radioaktivt vatten rinner ut i Stilla Havet varje dag. Så har det gjort sedan olyckan i mars 2013. Effekterna på livet i havet är förödande.12 av 12 tonfiskar fångade utanför Kaliforniens kust nyligen var strålskadade långt över gränsen för vad som anses ätbart. Ändå tiger både media och myndigheter om denna tickande bomb. Varför? Kanske för att strålning för de som befinner sig högst upp i makt och kontrollapparaten är önskvärt. Det är önskvärt därför att det skyndar på transformationen mot det vi i förra avsnittet beskrev som transcendent man.

Det skulle också förklara varför ingen reagerar på faran vi utsätter oss för genom att använda mobiltelefoner, surfplattor eller annan wi-fi utrustning. Farorna är kända. Många varnar för dem. Men varningssignalerna ignoreras och tystas ner.

Det förklarar också varför ingen tycks reagera nämnvärt inför det allt större hotet om nukleär konflikt. Putin skramlar med kärnvapen. Det är känt att han hotat att sätta in sådana nyligen i Ukraina-konflikten. Han hotar dessutom de baltiska staterna med samma medel. Nordkorea agerar också hotfullt och konflikten mellan Israel och Iran kommer allt närmare en nukleär konfrontation. Även här handlar det om strålning som för några få är önskvärt.

De giftiga utsläppen i vår atmosfär ökar kraftigt. Samtidigt utsätts vi i allt högre utsträckning för strålning i vår vardag. Vad stod då högst på agendan när den globala eliten åter träffades i förra veckan för det årliga Bilderberg-mötet? Jo, AI – Artificial Intelligence. Är vi på väg mot robotåldern?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar