Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

måndag 14 november 2016

Valet av USA:s 45:e president – Donald Trump

US election: Valdeltagandet 
Så var det då över – det segdragna spektakel som kallas för Det Amerikanska Presidentvalet. Efter en valkampanj vars like vi aldrig tidigare sett så har USA:s väljare sagt nej till Hillary Clinton. För det är väl så det hela ska uppfattas. Det har var valet mellan 2 kandidater som ingen önskade. Försöken att svartmåla motståndaren nådde oanade nivåer. Trump anklagades för att ha undvikit att betala skatt samt att ha utsatt en rad kvinnor för sexuella trakasserier. Clinton anklagades för att vara kriminell, vara ansvarig för IS uppkomst samt för att ha hanterat sin mailkonversation på ett oansvarigt sätt. Trump dök upp helnaken i en hip-hop video. Det spekulerades vilt huruvida Hillary var i tillräckligt god kondition rent hälsomässigt för att klara presidentämbetet. Tveksamheterna till de båda kandidaterna har varit många vilket också speglas i siffrorna över valdeltagandet. 46,9 % registrerades som ”didn’t vote” vilket är nästan dubbelt så många röster som endera Trump eller Clinton fick individuellt.


Trump trea från vänster i Kanye Wests video
Många har hävdat att Hillary representerade det politiska etablissemanget medan Trump är en outsider – den som arbetar emot den globala eliten. Ett flertal personer och organisationer inom alternativmedia har hyllat Trump som den kandidat som kan krossa just den globala elitens ambitioner om att införa en New World Order. Alex Jones och hans Infowars har gjort det antagandet. Wikileaks med Assange i spetsen har gjort detsamma. Likaså hacker-organisationen Anonymous. Men detta är med största sannolikhet ett felaktigt antagande.

Den alltid lika träffsäkre James Corbett från the Corbett Report fångar allt detta i sin eftervalsanalys – kallad ” Meet the Neocons,9/11 Criminals and Goldman Bankers On Team Trump”. Denna artikel länkar vidare till en artikel han kallar ”Meet team Trump”.   Allt som behövs är alltså en titt på vilka personer Trump nu väljer att omge sig med när han nu ska formera sin regering. Med Corbetts egna ord (och med ett fotografi lånat från hans artikel) beskrivs detta på följande vis:

” So who's leading this transition team that's helping to sort out the cabinet and move Team Trump into the White House? Oh, just the usual assortment of bankster-connected corporate lobbyists we would expect to be hanging around any president-elect. This time is no exception. From former Goldman Sachs lobbyist Eric Ueland to Koch Industries lobbyist Michael Catanzaro to Aetna / Verizon lobbyist William Palatucci, the gaggle of corporate cronies manning Trump for America Inc. (the actual nonprofit group set up to oversee the transition) are as establishment as they come. And the whole kit-and-kaboodle is being run by Chris Christie. Yes, that Chris Christie.” 

Inget nytt under solen med andra ord. Ett team fullpackat med det amerikanerna själva kallar för The Establishment är vad Trump har formerat.

    Att Trump valdes är naturligtvis ingen överraskning. Trots att vår egen svenska traditionella media dagen innan valet lät oss veta att Clinton med 70-75% sannolikhet skulle vinna valet trodde jag själv in i det sista att Trump skulle stå där som slutsegrare. Detta hade ju redan förutspåtts av Homer Simpson vilket vi redan täckt i ett tidigare blogginlägg från den 11:e mars 2016 med titeln ” Obama, Putin, Nostradamus 1999 och da Vincis Mona Lisa”. Det jag skrev då, i det inlägget, var följande:

” …Nu är Homer Simpson på tapeten igen. Denna gång för att han redan år 2000 lyckades förutspå att Donald Trump kommer att vinna presidentvalet. Så nu vet du. Du kan sluta följa nyheterna om valet. Ta en titt på dagens videoinslag och ställ dig frågan: Är allt detta bara slump eller kan det vara så att manusförfattarna är ”på god fot” med ”den globala eliten”. Du bestämmer…”

Än en gång visar det sig att vi kan lite på den gode Homer…

Vad vi också sett i ett tidigare blogginlägg är att det inte spelat någon roll vem som hade vunnit presidentvalet. Den amerikanska monarkin hade ändå levt vidare eftersom både Clinton och Trump är släkt med varandra (se inlägget från den 23:e juni 2016 ”Trump eller Clinton? Länge leve den amerikanska monarkin!”


Men nu blev det alltså Trump. Så frågan att besvara blir då – Vem är han egentligen och hur kommer hans presidentskap att arta sig. Vi har ju redan från presidentvalskampanjen förstått att han är en oberäknelig och lite smått galen karaktär. Hans vallöften inkluderar att:
  • bygga en mur mot Mexiko
  • bekämpa och eliminera IS
  • hindra muslimer från att komma till USA
  • riva upp miljöavtalet som slöts i Paris nyligen
  • se till att paret Clinton åtalas och fängslas, tillsammans med ett flertal andra ur det politiska etablissemanget
  • kort och gott – ”Make America Great Again”


Som du märker är han full av radikala idéer. Just detta har gjort att jag uppfattat honom som perfekt för det manus som ligger framför oss. Det handlar om det manus som hela den här bloggen handlar om – införandet av The New World Order (NWO) via ett kaos vi inte sett maken till. Ett tredje världskrig, ett amerikanskt inbördeskrig, terror i västvärldens städer samt en finansiell krasch som får 30-talets depression att blekna. Det är dit vi är på väg.

Vi har i tidigare inlägg försökt förstå vilka krafter det är som ligger bakom ambitionen att införa NWO. Ganska tidigt identifierade vi det vi kommit att kalla för ”den globala eliten” som en sådan drivkraft. Vi såg vidare att Frimureriet användes som ett redskap i dessa strävanden. Det moderna Frimureriet skapades, och kontrolleras fortfarande av Jesuiterna, vilket alltså tar oss till Vatikanen. Vidare har vi sett att det bakom Vatikanens ledarskap tycks dölja sig krafter som hyllar Lucifer som sin ledare. Samma krafter döljer sig också i skuggorna bakom i princip varje regering / härskare, världen över. NWO drivs alltså av sataniska / luciferiska krafter. Hela konspirationen är en kraftmätning mellan det goda och det onda. En kamp mellan Gud och Satan. En andlig kamp som gäller din och min själ – vilken sida vi väljer. Detta tar oss till det sista videoinslaget i dagens inlägg. 

I detta ligger fokus på en middag som arrangerades av just Jesuiterna kort efter en av debatterna mellan Clinton och Trump. Det finns många intressanta inslag i den här tillställningen – alltifrån vilka gäster som var där, vilka gester och vilka symboler som användes till vad som faktiskt sades i de tal som hölls. Trump själv är utbildad vid ett jesuitiskt universitet. Trots att han bekänner sig till den presbyterianska grenen av kristendomen har han ända sedan barnsben besökt just den här årliga middagstillställningen tillsammans med jesuiter, från början i sällskap med sin far.
VIDEO:  ” Is Donald Trump Illuminati? (R$E)”

Min slutsats blir alltså att valet av Trump inte alls kommer som någon överraskning. USA:s presidenter väljs inte. De väljs ut / handplockas av den maktstruktur som styr USA och resten av världen. De kommande 4 åren kommer att bli tuffa, inte bara för USA, utan även för övriga världen.Tuffa för både dig och mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar