Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

tisdag 1 april 2014

Pågår det ett folkmord – rakt ovanför våra huvuden?

Vi hade fantastiskt fint väder i Göteborg idag. Klarblå himmel. En härligt värmande sol. Allt var perfekt. Nästan... Och nej, då pratar jag inte om det faktum att det här var en vardag och att de flesta av oss satt instängda i en kontorsbyggnad tyngda av arbete. Jag pratar om att himlen också fylldes av s.k. Chemtrails.

Jag har skrivit om Chemtrails tidigare i en artikel från den 2: december som jag kallade ”Udda företeelser – Chemtrails (länk till det inlägget här).   Det jag skrev då var följande

” Har du lagt märke till att den ”svans” av utsläpp som bildas efter ett jetflygplan har förändrats på senare tid. Förr i tiden släpptes en svans, till större delen bestående av kondens (därav ConTrails). Denna löstes relativt snabbt upp och försvann.
     På senare tid har också en annan typ av ”svans” börjat dyka upp. En svans som inte löses direkt utan som dröjer sig kvar en längre tid på himlen och sprids. Detta är ChemTrails. Det är aerosoler som släpps ut från planen. Aerosoler som innehåller kemikalier av alla möjliga slag. Många av dem giftiga för oss människor. Analyser visar att de innehåller aluminiumoxid, barium, strontium men också nya typer av bakterier. Allt är framtaget med nanoteknik”

Dagens blogginlägg bygger vidare på den artikeln. Det är ett särskilt viktigt inlägg eftersom det som håller på att hända förefaller vara extremt farligt för vår hälsa och våra liv. Det är farligt för miljön och allt levande runt omkring oss. Kort sagt, jag menar allvar med det här inläggets rubrik, exakt så som jag formulerat den.

Många avfärdar chemtrails som ännu en i raden av dessa konspirationsteorier.  Dessa personer hävdar att det bara är vanliga avgaser som släpps ut från jetflyget. Jag har bl.a. sett ett TV-inslag med den kände svenske meteorologen Per-Erik Holmberg där han just avskriver fenomenet med en sådan förklaring. Problemet med det Per-Erik hävdar är han bara letar efter bevisen uppe i skyn. Han letar inte på marken där alla dessa metaller till sist regnar ner. Han tittar heller inte inuti dessa flygplan, som utrustats med behållare innehållande just de kemikalier som jag nämner ovan; aluminiumoxid, barium, strontium m.m. En som däremot gjort allt detta, och som dessutom har ett förflutet inom amerikanska militären är Kristen Meghan. Hon arbetade under en 10-års period som ”Bio-Environmental Engineer” inom US Air Force. Hon har full koll på alla aspekterna ovan. Hon känner till både vad som finns inuti de behållare som monteras på flygplanen. Hon vet vilka det är som flyger de här planen. Och hon har dessutom analyserat vatten och mark på ”hemmaplan” där hon funnit kraftigt förhöjda doser av just de kemikalier som kommer från flygplanen. Första videon i dagens inlägg är en intervju med Kristen Meghan - En whistleblower. En hjälte.Att koppla samman chemtrails med miljökatastrofer och massdöd i djurvärlden är inte helt riskfritt. Tre vetenskapsmän inom miljöområdet Eugene Franklin Mallove, Juventina Villa Mojica och Dorothy Stang har alla tre mördats efter att ha gått ut i radio med resultatet av en laboratorietest som knöt chemtrails till fiskdöd, plantdöd och djurdöd i stor skala. De tre sköts ihjäl av okända gärningsmän i Mexiko.

Nästa intervjuoffer har ägnat tio år åt att enträget forska och informera om fenomenet chemtrails. Hans namn är Dane Wigington. Så här beskrivs Dane på webforumet  GeoEngineeringWatch.org:
” Dane Wigington has an extensive background in solar energy. He is a former employee of Bechtel Power Corp. and was a licensed contractor in California and Arizona.
   His personal residence was feature in a cover article on the world’s largest renewable energy magazine, Home Power. He owns a 1,600-acre “wildlife preserve” next to Lake Shasta in northern California.

He focused his efforts and energy on the geoengineering issue when he began to lose very significant amounts of solar uptake due to what ever-increasing “solar obscuration” caused from the aircraft spraying as he also noted significant decline in forest health and began testing and research into the geoengineering issue about a decade ago.
    He is the lead researcher for www.geoengineeringwatch.org and has investigated all levels of geo engineering from chemtrails to HAARP. He assisted Michael Murphy with his production of “What in the World are They Spraying” and has appeared on an extensive number of interviews to explain the environmental dangers we face on a global level.
He lives in Mt. Shasta, California.”

Det Dane berättar i nästa videoinslag, även det en intervju, är skrämmande och trovärdigt. Det ger en helt annan bild av global warming än den som media och FN pumpar ut (ja, isarna smälter vid våra poler men vad är det som i själva verket orsakar detta). Det ger en skrämmande insikt om genmodifierade grödor från Monsanto. Det ger en god bild av vad chemtrails är och vad det är på väg att åstadkomma. Inslaget är i själva verket anledningen till min, kan tyckas, något dramatiska rubrik. Men lyssna på intervjun, gärna mer än en gång, och både tänk och tyck till själv. Finns det anledning till oro? Finns det anledning att fundera och kanske även agera?
3 kommentarer:

  1. Ska du vara trovärdig när du visar bilder, så visa bilder på plan som har riktiga aerosoltankar. Den bilden du visar, är på ett plan där man testar viktfördelning etc.

    SvaraRadera
  2. Hej Per. Tack för din kommentar. Fantastiskt kul för det är faktiskt inte så vanligt förekommande. Jag känner till att det du nämner är den officiella förklaringen till varför tunnorna fanns ombord på det planet. För mig kändes det dock som en udda förklaring och därför kvarstår frågan åtminstone i mitt huvud om man kan lita på den.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera