Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

fredag 4 april 2014

Sammanträffanden del 1 – Ebola epidemin

Syftet med den här bloggen är att följa nyhetsflödet ur ett annorlunda perspektiv, det konspiratoriska. Redan i mitt första inlägg  den 21:e september 2013 skrev jag följande:
Historien handlar om vår nutid; det som händer runt omkring oss. Det som når oss dagligen i form av nyheter genom tidningar, TV och annan media. Dessa händelser har satts in i ett större, betydligt mer långsiktigt perspektiv. Vi kommer att titta på hur de hänger ihop, som trådar som i slutändan kan knytas ihop till en enhet; en helhet

Dagens inlägg och de närmast efterföljande gör just det. Vi kommer att ta en titt på både dagsfärska, upp till några år gamla nyheter och analysera dem mot bakgrund av vad vi lärt oss från att följa tidigare inlägg.

   Vi börjar med Afrika där en Ebola-epidemi av sällan skådat slag nu sprids i både Guinea och dess närmaste grannländer. Över 130 dödsoffer så här långt och epidemin har kanske bara börjat. Nyheten gjorde mig misstänksam. Jag har ju i ett tidigare inlägg skrivit om just Ebola (inlägget från den7: Januari med den utmanande titel ”AIDS och Ebola skapades iamerikanska laboratorier”).  I det inlägget skrev jag:

Både AIDS och Ebola har forskats fram i amerikanska laboratorier. Detta på beställning av amerikanska myndigheter. Spridningen av dessa båda farsoter har sedan skett med hjälp av massvaccinationer, där valda delar av vaccinet medvetet smittades med respektive farsot. Låter det som en fantasi, något påhittat?
    Påståendet framförs av bl.a. Leonard G Horowitz, en kille med tung akademisk och professionell bakgrund vilket i sig gör det svårt att avskriva den framförda tesen. Lägg därtill att han baserar sina påståenden på faktisk dokumentation. Tidigare hemligstämplat material som numera är allmänt tillgängligt, och som i allra högsta grad stödjer de påstående som Horowitz för fram. Bland de dokumenten finns t.ex. beställningen av forskning för framtagande av ett biologiskt vapen. Ett vapen som till sin beskrivning exakt beskriver det vi känner till som just immunförsvarssjukdomen AIDS.

Kunde det vara så illa att den pågående Ebola-epidemin skulle kunna sammankopplas med en just nu pågående vaccinationskampanj? Jag var bara tvungen att prova. Så jag gick ut på Google och sökte på kombinationen ”vaccination campaign Guinea 2014”. Jag fick träff. Faktiskt fler än en träff.
  • Med start den 14:e januari genomförs en vaccinationskampanj mot mässlingen i regi av Läkare utan Gränser. Över 400.000 barn vaccineras (länkVatikanstaten förefaller ha ett stort intresse i just denna kampanj och rapporterar livfullt om den (länk)
  • Parallellt med det genomför UNICEF och Guineas myndigheter en liknande kampanj där runt 1,7 miljoner barn vaccineras (länk
  • Parallellt med det pågår sedan 2012 en större och mer långsiktig kamapanj för att motverka koleraspridning. Denna verksamhet bedrivs av AfriChol, en organisation som startades 2009 och vars huvudsakliga sponsor är Bill och Melinda Gates (länkDu kan läsa mer om denna kampanj och flera andra liknande runtom i Afrika i följande .PDF material från World Health Organization – WHO (länk

Både FN, Vatikanen och Gates har jag skrivit om i tidigare blogginlägg. Är jag bara sjukligt konspiratoriskt lagd eller finns här ett samband…? Borde vara värt en vidare analys kan tyckas.

Sjukdomen verkar som nämnts spridas även utanför Guineas gränser. Sierra Leone och Liberia har rapporterat sina första fall nyligen. Även Mali kan läggas till den listan. Fortsättning lär följa.


1 kommentar:

  1. Man hånade Jehovas Vittnen för att de motsatte sig att ta emot blodtransfusioner men sedermera har Aids och Hiv som smittar via blodtranfusioner visat det riktiga i denna insikt. Likaså ansåg bantuledare under 1900-talets början att vaccinering som Djävulens märke. När Qaddafi anklagade bulgarisk sjukvårdspersonal för att ha smittat barn i Libyen med Aids via transfusioner avsiktligt undrade jag: Varför bulgarer? Men NATO-US har haft våldsamma friarkampanjer där och betalat för stödet... Så vem kan säga.

    SvaraRadera