Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

onsdag 6 augusti 2014

Nyhetsflödet 2014-08-06: Tredje världskriget: Utvecklingen i Gaza, del 3

Alison Weir
I dagens inlägg om Gaza bygger vi vidare på historiebeskrivningen från del 1. Vi går dessutom vidare i den konspiratoriskt riktade analysen i ett försök att spå framtiden. Det blir det sista Gaza-inlägget för den här gången, men vi får garanterat anledning att återvända inom kort.

Tidigare inlägg och tillhörande dokumentär/föreläsning har gett oss en inblick i områdets historia, med fokus på tiden fram till bildandet av staten Israel. Även om dagens första video repeterar lite av den historieskrivningen så ligger dess huvudsakliga fokus på tiden efter 1948. Historien berättas ur ett humanitärt perspektiv med fokus på de människor som drabbats och drabbas av konflikten. Föreläsaren är amerikanska. Alison Weir blev intresserad av mellanöstern-frågan runt millennieskiftet, då hon insåg att de mediakällor som försåg henne med nyheter kanske inte gav en sann bild av händelserna i området. Källan till hennes berättelse är hennes eget resande i regionen, de människor hon träffat och intervjuat, de upplevelser av krig, lidande och ond bråd död som hon upplevt. De upplevelserna kontrasterar hon mot vad media rapporterar parallellt i USA och i västvärlden.

History of the Israeli Palestinian Conflict

Tidigare inlägg har också gett en bild av det arabiska/palestinska s.k. ledarskapet i området. Vi har fått en tydlig bild av hur detta förefaller ’springa västvärldens” ärenden och inte alls agera som företrädare åt den egna befolkningen.  Men det är inte västvärldens intressen som de värnar om. Den organisation de arbetar åt är Rothschild-dynastin. Detsamma gäller Israels ledare. Israel företräds inte av ledare som representerar befolkningen som bor i det landet. De företräds av ledare som tjänar Rothschild-dynastins intressen. Detsamma gäller USA. Detsamma gäller Storbritannien. Detsamma gäller… gud vet hur många länder. Gissningsvis även Sverige.
Dagens andra föreläsning är åter signerad David Icke. I den kartlägger han sionismen som rörelse. Han redogör för hur den är kopplad till Rothschild-dynastin. Därefter går han igenom ledarskapet i Israel, USA och Storbritannien och blottlägger hur allt hänger ihop.

David Icke är tydlig med en sak. Det som idag händer i det palestinska området ÄR ett folkmord. Det är inte staten Israel eller den judiska befolkningen som står bakom det agerandet. Det är Rothschild-dynastin. Allt detta sker medan den Rothschild-dominerade pressen rapporterar precis det den tillåts. Och resten av världen tittar på med obeslutsamhet.
  • ”-Ska vi stödja den palestinska befolkningen som just nu mördas, men som representeras av raketskjutande terrorister i form av Hamas?”
eller
  • "-Ska vi, trots dess idag fruktansvärda brott mot mänskligheten, ändå stödja den israeliska befolkningen som nästan utrotades under andra världskriget och som lever sida vid sida med krigiska arabiska terrorister”

Vi kan inte bestämma oss. Men vi måste inse att vi är lurade; att frågorna är felformulerade. Tyvärr lär det nog inte hända.
David Icke: Rothschild sionism

För vi är på väg mot ett tredje världskrig. Som vi vet beskrev Albert Pike i sitt brev till Mazzini 1871 precis hur det kriget kommer att utkämpas. Han beskrev just hur inkapabla vi är att bestämma oss för hur vi ska agera; vilken sida vi bör stödja i den konflikt som kommer att ha sin kärnpunkt just i mellanöstern. Pike skrev:

"The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the "agentur" of the "Illuminati" between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion- We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time."

Så vad händer härnäst? Ett krig kan aldrig vara ensidigt. Särskilt inte ett världskrig. Därför är det inte en alltför vågad gissning att vi inom kort kommer att se någon form ”tändande gnista” i området; kanske i form av en attack mot Israel, USA eller dess allierade. Vi kommer att få se händelse av signifikant och betydande slag i förloppet fram emot tredje världskrigets utbrott. Lägg därför datumet 8:e oktober på minnet.

Med detta sagt tar vi oss vidare mot nästa serie av inlägg på den här bloggen. Det kommer att handla om profetior.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar