Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

lördag 30 augusti 2014

Vad krävs för att vi ska inse allvaret med Chemtrails och HAARP?

I tidigare inlägg på den här bloggen har vi kunnat läsa om både:
  • Chemtrails – att från flygplan spraya luften ovanför oss med nanopartiklar och kemikalier som t.ex. aluminiumoxid, strontium, barium m.m.
  •  HAARP -  att med hjälp av hundratals antenner stråla energi upp i jonosfären i syfte att kunna kontrollera vädret.

Många som läser om dessa fenomen och tittar på videomaterialet skakar på huvudet och avfärdar det hela som en konspirationsteori. Tyvärr är detta ett felaktigt beslut med ödesdigra konsekvenser. Chemtrails och HAARP utgör ett stort hot mot allt liv på denna planet. Hos mig råder det ingen tvekan därom. Så frågan är; vad kan jag göra för att väcka dig som blogg-följare. Vad kan jag göra för att få dig att inse allvaret i vad som håller på att hända?

I det här inlägget provar jag med 2 videoinslag med både en föreläsning i FN i ämnet Chemtrails / Geoengineering samt ett amerikanskt senatsförhör på temat HAARP. I FN föreläser amerikanska delegaten Rosalind Peterson om hur de pågående geoengineering / wheather modifications programmens påverkan på jordbruket. Det är en minst sagt oroande bild hon målar upp.


I ett senatsförhör med US Air Force får vi en djupare inblick i de pågående försöken med HAARP anläggningen. 3m10s in i förhöret får vi veta syftet med HAARP: att injicera energi upp i jonosfären för att på så sätt kontrollera den. Vi bör ställa oss frågan varför detta görs och varför vi, jordens befolkning inte får veta något om dessa experiment. Min förhoppning är att du, efter att ha tagit del av dagens inlägg ska inse:
  • Att chemtrails och HAARP ingalunda är en konspirationsteori. Det är verkliga företeelser om vilka tystnaden och hemlighetsmakeriet är i det närmaste total
  • Att chemtrails håller på att förgifta vår jord. Vi ser dessa utsläpp dagligen, t.o.m. i Sverige och i Göteborg. Omfattningen i övriga Europa och framförallt i sydvästra USA är mågfalt mer omfattande. Effekten är att vi är på väg mot en global katastrof. En katastrof som Rosalind Peterson ger oss en liten inblick i. En katastrof som nästa inlägg kommer att belysa än mer tydligt.

  • Att något måste göras och att det är upp till oss att sprida kunskapen och att hitta sätt att agera på. Ett sätt kan vara att KU anmäla regeringen vilken kan göras från bifogad länk här. I skrivande stund är vi 433 personer som gjort det, med mitt eget namn som nummer 413.
       Ett annat sätt kan vara att engagera sig i olika grupper. Ett exempel på sådana är facebook-gruppen ”Chemtrails Göteborg Sweden”. Här får du information om både föreläsningar, evenemang, demonstrationer m.m. Själv var jag på föreläsning i ämnet förra helgen med lite drygt 100 åhörare. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar