Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

lördag 13 februari 2016

Syrien – en analys. Inbördeskrig idag, världskrig imorgon

Vad är det som händer i Syrien egentligen. Detta lilla land med runt 20 miljoner invånare. USA bombar. Turkiet, Frankrike, Israel och Ryssland likaså. I tillägg har du ”moderata” rebeller, IS, Iran och Kina som bistår med marktrupper, alternativt militär rådgivning. Tyskland och Storbritannien kommer eventuellt också att ansluta sig till skaran. Vadan detta enorma engagemang och intresse. Varför plöjs dessa enorma resurser ner för att delta i detta krig. Vad är det yttre syftet?

Det enda syftet som anges från NATO och Väst är att man önskar få bort den nuvarande regimen – anförda av president Bashar al Assad - som man anser förtrycker sin egen befolkning. Kan det vara av rent humanitära skäl som vi i väst engagerar oss i Syrien-frågan? Om så vore fallet, varför hanterar vi isåfall inte Nordkorea eller Saudiarabien på samma sätt. Nej, isället har vi med oss Saudierna på ”vår sida” som en allierad i Syrienfrågan. Så, humanitära skäl? Knappast. Eller som David Icke uttrycker det i dagens videoinslag: ”- It is so blatantly obvious you would think even a child could see it”.

Hur inleddes egentligen konflikten? Vad låg bakom? Från officiellt håll får vi veta att det började med fredliga demonstrationer som efter några dagar bemöttes av regimen med brutalt våld. Detta blev den tändande gnistan till något som därefter bara eskalerat. Men stämmer det? Kan vi lita på den historiebeskrivningen? Flertalet oberoende källor ger en annan bild av händelseförloppet. De menar att landet infiltrerades av utländska legosoldater, utbildade av oss i väst. De gick med i demonstrationståget. Det var dessa soldater som låg bakom det utlösande våldet mot demonstranterna. Inte Assad-regimens soldater. De menar vidare att det är samma soldater som därefter finns på rebellsidan, kämpandes mot regimen. Osannolikt? Ett sådant händelseförlopp vore inget nytt utan följer ett mönster som vi ser upprepas gång efter gång i världspolitiken.

David Icke benämner detta ”The Hidden Hand behind events”. Han menar att det finns en ”skuggregering” i världen som genom århundraden, om inte årtusenden, styrt mänskligheten efter eget tycke. Han menar att det finns ett högre syfte bakom Syrien-konflikten. Han fruktar att det vi ser är upptakten till ett tredje världskrig – ett krig där kärnvapen kommer att användas. Detta skulle isåfall följa den plan – det Blueprint – som 1877 togs fram för genomförandet av New World Order.  Planen beskrivs i ett brev mellan 2 högt uppsatta representanter för Frimureriet. Brevet författades av Albert Pike och skickades till Guiseppe Mazzini. Vi har vid ett flertal tidigare tillfällen stiftat bekantskap med nämnda brev. Planen beskriver 3 världskrig. De 2 första har till punkt och pricka följt planen. Det tredje ser ut att också göra det.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar