Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

söndag 21 februari 2016

Tredje Världskriget: Pikes brev till Mazzini – bevisen för dess existens

Du som följer min blogg har märkt att jag ofta pratar om ett tredje världskrig som är på väg att bryta ut. Första gången jag gjorde detta var redan för 2 år sedan, i ett inlägg som i grunden handlade om krisen i Ukraina. Jag skrev det inlägget den 3/3-2014 och gav det titeln ” Framtid - Ärdet Tredje världskriget som knackar på dörren?”.  

Anledningen till att jag redan då förutspådde ett världskrig är ett brev som skevs 1871. Författare till brevet var en amerikansk, högt uppsatt frimurare vid namn Albert Pike. Mottagare var Guiseppe Mazzini, den man som påstås ha tagit över ledarskapet för ”The Illuminati” efter Adam Weisshaupt. Brevet beskriver att det krävs tre världskrig för att införa The New World Order (något som ofta nämnts i den här bloggen). De tre världskrigen beskrivs sedan detaljerat och vi kan se att de 2 första uppfyllts till punkt och pricka, i enighet med detta ”blueprint” – denna plan. Det tredje ser ut att vara på väg. Även det ser ut att uppfylla planen. Mer detaljer hittar du i många tidigare inlägg, bl.a. det som jag länkat till ovan från 3/3-2014.

Många protesterar kanske och menar att det inte finns några bevis för att ett sådant brev någonsin funnits. De menar att allt säkert är påhittat och att brevet säkert skrivits på senare tid. Låt oss därför titta på hur det ligger till med den saken. Vad finns det för bevis för brevets faktiska existens?
Rodriguz bok (länk till Amazon)

Den som gjort breven mest kända är en kanadensisk ”intelligence officer” vid namn William Guy Carr. Han har skrivit ett flertal böcker – bl.a. ”Pawns in the game” (1955) och ”Satan, prince of this world” (1959). I videomaterialet i den här bloggen refereras det ofta till just William Guy Carr och dennes avslöjanden. I bägge de ovan nämnda böckerna nämner Carr just brevväxlingen mellan Pike och Mazzini – inklusive texten om de 3 världskrigen. Som källa för sitt påstående nämner han en bok med titeln ”the mystery of Freemasonry unveiled”. Bokan publicerades först 1925. Dess författare var en karidnal från Santiago i Chile vid namn Caro Rodriguez. Du ser bokens omslag härintill, tillsammans med en länk till Amazon.com där du alltså kan köpa densamma. Även här nämns publiceringsåret 1925. Värt att notera är att William Guy Carr avled under oklara omständigheter strax efter publicernadet av just boken ”Satan, prince of this world”.

Vi kan alltså konstatera att, om inget annat, så kan vi åtminstone spåra textens existens tillbaka till 1925 (det sägs att själva brevet även funnits på British Museum fram till på 1920-talet men detta förnekas från officiellt håll). Detta innebär, som jag ser det, att vi bör ta innehållet i brevet på största allvar. Både för att dess autenticitet förefaller riktig men också för att händelser i omvärlden idag ser ut att besanna dess innehåll återigen.  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar