Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

söndag 31 juli 2016

Kopplingen mellan Al-Qaida, IS, CIA och Vatikanen

Operation Gladio –
The unholy alliance between
the Vatican, The CIA and
The Mafia, Paul L Williams
I dagens inlägg lägger vi ett komplext pussel som ger oss svaren på en mängd frågor som vi ställt tidigare i den här bloggen. Vi kommer att få veta hur både Al-Qaeda och IS skapades, styrs/drivs och kontrolleras. Vi får också en hel del klargöranden om terrorattentaten den 11/9 2001. Vi gör det med hjälp av en bok skriven av Paul L. Williams och med titeln ”Operation Gladio – The unholy alliance between the Vatican, The CIA and The Mafia”. Kom ihåg att författaren själv är hängiven katolik.Kom också ihåg att det är ledningen av katolska kyrkan som granskas. Den absoluta toppen som är till mesta delen osynlig för massorna.

För att fullt förstå hela bakgrunden behöver vi gå tillbaka till 1945, till slutet av andra världskriget. Kriget hade 3 tydliga ”vinnare”; Roosevelt, Churchill och Stalin – d.v.s. Storbritannien, USA och Ryssland. Men redan innan kriget tagit slut hade Stalins Ryssland börjat sprida sin ideologi – kommunismen - till stora delar av världen. Detta oroade väst men det oroade också Vatikanen med tanke på att kommunismen var en ateistisk ideologi. Något behövde göras.

Parallellt med detta behöver vi också förstå maktförhållandet mellan framförallt Roosevelt och Stalin. Stalin föddes, växte upp och utbildades inom ramen för den Katolska Kyrkan. Roosevelt (eller FDR som han kallades) ingick i den mäktiga organisationen CFR – Council of Foreign Relations. CFR är endast en frontorganisation för Jesuiterna. Vi har alltså en situation där två av världens mäktigaste ledare inhämtar råd från Jesuiter i respektive läger. Ytterst har vi alltså en situation som innebär att båda kontrolleras av Vatikanen.

Amdra Världskrigets "vinnare"?
Något behövde alltså göras mot den framväxande kommunismen. Halvvägs igenom Andra Världskriget sattes en organisation med namnet OSS upp i USA. Denna bytte sedermera namn till CIA (1947). Organisationen sattes upp på uppdrag av president FDR. Uppdraget gick till en herre vid namn Wild Bill Donovan. Wild Bill var katolik och medlem av Knights of Malta – en militär organisation vars motto lyder ”protecting the Roman Catholic Church and serving those in need”.

1945 hölls i hemlighet ett möte mellan dåvarande påven, Pius XII och just nämnde Bill Donovan. I det mötet gavs Wild Bill uppdraget att utbilda arméer runt om i världen med syftet att bekämpa kommunismen. Namnet på det uppdraget kom att bli Operation Gladio (som vi känner igen från ett flertal tidigare inlägg). Just att bekämpa kommunismen kom att bli det huvudsakliga syftet för CIA. För att rekrytera folk till den nystartade organisationen vände sig Wild Bill till en rad universitet runt om i nordöstra USA. Dessa universitet hade alla en sak gemensamt – de drevs av den Katolska Kyrkan. Så CIA kom att skapa, utbilda, beväpna och stödja ett stort antal arméer världen över i syfte att bekämpa kommunismen. Men för detta behövdes pengar. Mycket pengar. Den stora frågan var – ”-Hur skulle dessa pengar skakas fram?” Svaret blev: Droger / narkotika.
Wild Bill Donovan, grundare av OSS/CIA
Efter en modell etablerad av Chiang-Kai-Shek, jesuit och ledare för nationalisterna i Kina som där bekämpade Mao-Tse-Tung, började CIA att
  1. Köpa droger av lokala knarkkungar.
  2. Som betalning gavs dessa pengar eller vapen i huvudsak.
  3. Drogerna transporterade CIA sedan vidare till USA och andra länder i väst.
  4. Maffian kom att utnyttjas i syfte att sälja dessa droger vidare till befolkningen i dessa länder.
  5. Pengarna som CIA mottog som betalning för dessa droger behövde tvättas. Detta var naturligtvis ett problem men löstes enkelt genom att blanda in en bank med absolut suveränitet. En bank som ingen tilläts granska – Vatikanens bank.
  6. Pengarnas slutdestination var hemliga konton i Schweiz.


Världens stora drogkarteller är alltså kopplade till, och kontrollerade av Vatikanen.

Vidare då till Al-Qaeda och ISIS. Efter en längre period of torka i Sydostasien fallerade skördarna på bl.a. The Shan Plateau i Burma. Detta skedde i mitten av 70-talet. Alternativa platser behövde skakas fram. Valet föll på The Helmand Valley i Afghanistan. Men Afghanistans dåvarande ledare, Muhammed Taraki, motsatte sig planen. Av det skälet undanröjdes han i ett attentat 1979. Kort därefter installerades en ny ledare, Hafizullah Amin. Amin hade rekryterats av CIA.

Moskva kände sig naturligtvis obekväma med den nya situationen. 1980 invaderade därför Sovjetunionen Afghanistan, som ges ett kommunistiskt styre. Det senare var såklart ett ”rött skynke” för USA och för CIA som började skapa, utbilda och beväpna 100-tals små arméer. En av dessa gavs namnet Al-Qaeda. ISIS skapades senare som en förgrening ut från Al-Qaeda. Usama bin Laden var en s.k. CIA asset med täckmanteln Tim Osman. Initiativet för att skapa dessa militanta grupperingar gick under kodnamnet Operation Cyclone. Flera av grupperna kom att utbildas i USA, dit företrädelsevis svarta muslimer rekryterades.

11:e september-attackerna
Kriget i Afghanistan tog slut i om med Sovjetunionens upplösning. Mellan 1995 och 2001 hade Afghanistan en ledare vid namn Mullah Omar. Den 27/3 år 2000 beslutade denne att lägga ned produktionen av opium i Afghanistan. Detta sände såklart chockvågor genom Vatikanen, USA/CIA och Maffian. En produktion på 4.600 ton år 1999 föll till futtiga 81 ton år 2000. Något behövde göras. Svaret blev: Terrorattackerna den 11:e September mot World Trade Center och Pentagon. Den efterföljande historien känner vi väl till.

Dags alltså för dagens videoinslag, en föreläsning signerad Bill Hughes. Bill är pastor inom församlingen Sjundedags Adventisterna (7’th Day Adventists). Videoklippet startar 15 min in i föreläsningen. Där ger vi oss rakt in i den historia jag redovisar ovan. Det vi missar är en serie mycket intressanta referenser och kopplingar till citat från Bibeln. Citat som tydligt indikerar att Bibeln förutspått det skeende vi nu lever i. Du rekommenderas därför att även spola tillbaka för att se föreläsningen i sin helhet. Men som sagt, det valet är ditt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar