Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

måndag 17 april 2017

Terror attacken i Stockholm – false flag eller ej?

Det var ett tag sedan jag skrev om någon av alla dessa terroristattacker som inträffar ned jämna mellanrum i någon europeisk storstad. Jag har hoppat över Köpenhamn, Paris, Bryssel, München. Berlin och London. Anledningen därtill är att de tycks följa ett välbekant mönster som vi redan täckt i ett flertal inlägg i den här bloggen. Vi kallar mönstret för ”false flag attacks”. Nedan hittar du länkar till inlägg i den här bloggen på just temat false flag attacks.


 Vill du veta mer om vad som kännetecknar en sådan attack rekommenderas dagens första videoinslag – ett slags manual för nybörjare. Här får du veta allt om vad som bör ingå.

När nu en terrorattack inträffar på min egen hemmaplan – i Sverige, Stockholm – så känns det dock värt att ta en närmare titt på just den här händelsen. Finns det tecken på att det kan ha varit en false flag eller ej?  Jämför vi med de 10 komponenterna från videoinslaget så upptäcker vi att oroväckande många – faktiskt det stora flertalet - av dessa kan bockas av. Vad som är särskilt alarmerande är det faktum att det bara 1-2 dagar innan attacken genomfördes en terrorövning, en s.k. drill exercise, med ett scenario som var mycket likt det som senare inträffade. Läs exempelvis en artikel i Expressen från den 10/4-2017 med rubriken ” Övade dagen före – Åhléns var ett av målen”.  Fokus i artikeln ligger på en intervju med sjuksköterskan Agneta Carlswärd Kjellin. Följande är hämtat från Expressens artikel:

Dagen innan övade hon på ett fiktivt scenario där en bomb placerades på Åhléns.
– När jag fick höra vad som hade hänt kunde jag knappt tro att det var sant. Det var ju precis som det vi hade övat på, säger hon.”

Du kanske inte ser detta som något märkligt men om du betänker det faktum att liknande ”drill exercises” också genomförts i direkt anslutning till åtminstone följande terrorattacker så kanske en stilla undrar väcks i ditt sinne:
 • Oklahoma City 1995
 • Elfte september 2001
 • Madrid 11 mars 2004
 • London 7/7 2005
 • Stockholm 2010
 • Oslo/Utøya 2011
 • Sandy Hook 2012
 • Boston Maraton 2013
 • Konstgödselfabriken i West, Texas, 2013
 • 13 november 2015, Paris
 • San Bernardino, Kalifornien, 2015
 • Westminster, London 2017
 • Drottninggatan, Stockholm, 2017


Listan är hämtad från en artikel i ”Peter Harold – Skrivarens blogg” (se vidare länk).  I artikeln beskrivs attentaten samt respektive drill exercise mer utförligt. Det kan tyckas att även den mest hårdnackade konspirationsskeptikern borde lyfta på ögonbrynen åt detta faktum.

Men om inte det räcker, vad sägs då om Tunnelbaneattacken i London 2005. Här pågick det en gigantisk drill exercise samtidigt som den riktiga inträffade. Det scenario som övades involverade 3 st tunnelbanestationer. Det var exakt just de 3 stationer som senare kom att angripas.
VIDEO ” London Bomb Drills

Någon kanske undrar vad sannolikheten är för att något sådant här ska inträffa rent slumpmässigt. Ett försäkringsbolag tog på sig uppgiften att räkna ut det hela, enbart med fokus på den första 10-årsperioden (alltså 1995-2005). Det kom fram till att chansen för detta var 1 på 10 upphöjt till 41. För att sätta det i perspektiv så kan vi konstatera att antalet sandkorn på jordklotet beräknas till 10 upphöjt till 18. Här kan vi alltså tala om att hitta en nål i en höstack… (se video om false flags i allmänhet samt nämnda uträkning i synnerhet).  

Redan här kan vi alltså konstatera att Lastbilsattacken i Stockholm kvalificerar in som klart misstänkt vad gäller möjlig false flag. Det finns andra tecken. Bara det faktum att en terrorist kommer gående längs Stockholms gator med en väska fylld med sprängmedel och att han råkar ”snubbla över” en lastbil ståendes nära Stockholms viktigaste gågata, övergiven och med nyckel i. Hmmm… Även symbolik och numerologi talar sitt tydliga språk. Precis som i fallet med händelserna i London 2005 så hittar vi favoritsiffrorna 7-7-7 dolda i datumet (2+1+4 samt 7 och 7).

Vidare kan man konstatera att filmsekvenser från Drottninggatan bara minuterna efter attentatet visar på ett antal tveksamheter. Lastbilen har t.ex. lyckats krossa en blomkruka som stod i dess väg medan nästa blomkruka som också står just där spåren drar fram, ändå är helt oskadd (ta en titt ca 9m50s in i sista videoinslaget idag).  Vidare hittar vi en helt intryckt glasruta trots att spåren indikerar att lastbilen drog förbi flera meter ifrån (på andra sidan gatan).  Det finns m.a.o en hel del som behöver utredas och förklaras vad gäller attacken mot Drottninggatan den 7/4-2017.2 kommentarer:

 1. har du en bibel? Läs det - det är Gudets Ord.

  Jag tror att Stockholm var false flag. Jag vet inte om Turku, det kan ju vara bara någon individuell.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar Eetu. Ja, jag tror du är på rätt spår. Bibeln är sanningen. Vi bör alla läsa och förstå den. I dessa tider - med särskilt fokus på profetiorna i Daniel och Uppenbarelseboken.

   Radera