Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

tisdag 15 juli 2014

Vart tar allt vatten vägen?

Att sjöar torkar ut känner vi till. Den allmänna förklaringen till detta fenomen är att det sker som en effekt av den globala uppvärmningen. Men stämmer det verkligen? Vi vet sedan ett tidigare blogg-avsnitt att allt tal om växthuseffekten är en myt. En bluff helt enkelt. Läs gärna avsnittet från den 24:e januari med rubriken ” Se upp – Allt tal om växthuseffekt ochden globala uppvärmningen är en bluff”. Dokumentären i det avsnittet heter ”The great global warning swindle”. Med övertygande bevisning skjuter den en av vår tids allra största frågor i sank och avslöjar den som en gigantisk bluff. Se den gärna, igen eller för första gången. Och tänk på det när du röstar senare i höst.

Men om nu inte global warming kan förklara de sjunkande nivåerna i världens sjöar så måste det väl finnas andra förklaringar? Det gör det. Förklaringen stavas multinationella företag. Det pågår sedan en tid tillbaka en gigantisk utförsäljning av vårt vatten. Och det är inte sjöarna som säljs ut, det är själva källorna som föder dessa enorma vattenreservoarer. Folkvalda politiker i en stor del av världens länder låter sig mutas och övertalas av lobbyister till att sälja ut dessa markrättigheter.

”Den som kontrollerar tillgången på vårt vatten kontrollerar vår värld” är ett citat som återkommer ofta i dagens dokumentär. De företag som köper upp världens vatten ingår i toppen på den pyramid av multinationella företag som vi tidigare stiftat bekantskap med i den här bloggen. Schweiziska Nestlé är ett av dessa företag. Som vi också tidigare insett står dessa företag under kontroll av de krafter som driver vår konspiration. One World Government / New World Order helt enkelt.

De-population har vi tidigare blivit varse om som en komponent i den plan kallad New World Order som just nu genomförs. Världens befolkningsmängd ska minskas mycket kraftigt. Runt omkring oss ser vi tydliga tecken på att en plan med de-population på agendan just nu genomförs. Chemtrails sprids ovanför våra huvuden. Med hjälp av vaccin sprids sjukdomar som AIDS och Ebola. Cancer skördar miljontals offer samtidigt som verkliga botemedel mot sjukdomen funnits länge men motarbetas. Men hur är det med vatten? Dagens dokumentär ger oss förfärande insikter i vad som pågår med vattnet vi alla dricker. I många länder tillsätts fluor i kranvattnet. I dagens dokumentär får vi veta att litium och radioaktivt uran hamnar i vattenbuteljer som säljs i våra livsmedelsbutiker.  Sant eller inte? Se dagens dokumentär och avgör själv.
(Ett störande faktum är att dokumentären inte längre fanns kvar på YouTube  när jag letade. Jag fick helt enkelt hitta den på annan websida. Klicka därför på texten, inte på bilden, för att se filmen)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar