Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

lördag 29 mars 2014

Sanningen om Usama Bin Ladens död!

Bin Ladens död beskrivs på wikipedia på följande vis:
 ” Den 1 maj 2011 lokal tid (2 maj pakistansk tid) meddelade USA:s president Barack Obama i ett direktsänt TV-tal att bin Ladin skjutits ihjäl av en "liten grupp amerikaner" som på hans order genomfört en operation mot bin Ladins hemliga bostad i den pakistanska staden Abbottabad, drygt 50 kilometer norr om huvudstaden Islamabad. USA uppgav först att bin Ladin dödats under en omfattande eldstrid men ändrade sig senare och sa att han var obeväpnad när han sköts.Bin Ladins kropp identifierades med hjälp av ett DNA-test som jämfördes med hans döda systers DNA. Enligt uppgifter från amerikanska myndigheter begravdes bin Ladin i norra Arabiska havet cirka tolv timmar efter sin död, enligt muslimsk sed.”

Så lyder den officiella versionen av händelserna den dagen. Men det råder delade meningar om detta. Många undrar varför det inte släpps något som kan bevisa att han faktiskt dog i den räden. DNA-analysen är hemligstämplad. Bilder tagna från insatsen släpps inte. Usamas kropp brändes och spreds för vinden ute till havs. Allt tystas under motiveringen National Securicy. Vi har hört det förr men kan inte riktigt förstå varför bevismaterial som ovan nämnda skulle falla under just den kategorin.

En alternativ historia hävdar att bin Laden led av njursvikt och att han vid ett flertal tillfällen behandlades för detta. Så sent som natten före attacken den elfte september var bin Laden inlagd på ett militärsjukhus i Pakistan och mottog behandling. Detta rapporterades t.o.m. av ”main stream media” som CBS News redan 2002. Även Pakistans dåvarande president, general Pervez Musharaf uppgav i en CNN intervju 2002 att bin Laden led av njursvikt och att han medtog 2 dialysapparater för behandling innan han reste till Afghanistan. Han menade vidare vid det tillfället att bin Laden kunde vara nära döden. Dagens första video ger en god inblick kring just detta.


Nästa inslag är dock än mer intressant. Det är en intervju med Steve Pieczenic. Steve har ett flerårigt förflutet inom the US State Department och CFR (Council of Foreign Relations). Han är en verklig insider. Och han är en Whistle Blower. Ta en gärna en titt i wikipedia för att se vad som skrivs om honom där (länk) eller lyssna på redogörelsen över hans karriär i inledningen av nästa video. 
     Det han har att berätta ger en helt annan bild av bin Ladens liv, karriär och död. Hans nära samarbete med CIA beskrivs. Vi får klart för oss att han mer eller mindre var anställd av CIA. Vi får veta att han led av, och dog av en sjukdom med namnet Marfans Syndrom (länk). Berättelsen är så faktaspäckad, så trovärdig, så sensationell. Notera särskilt hur patriotisk han är. Hur positivt inställd han är till George Bush senior. Ingen kan anklaga honom för att vara konspirationsteoretiker. Hans uppdrag är enbart att redovisa fakta, baserat på vad han själv sett och hört. Måste ses helt enkelt.Sista videon i dagens inlägg är ett BBC inslag där en reporter varit på plats i just Abbottabad, platsen där bin Laden påstås ha dödats. Reportern intervjuar ett stort antal personer om händelserna den natten. Personer som kände mannen som bodde i byggnaden som attackerades. Personer som har full insyn i det dagliga livet i Abbottabad. Ingen verkar tro på den historia som "pumpats ut" i västvärlden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar