Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

måndag 10 mars 2014

The Rat Line och Hitlers liv efter 1945

Kan det verkligen ha varit så att Andra Världskriget faktiskt var iscensatt. En charad mellan krafter som i praktiken stod på samma sida? En del i den plan, det blueprint, som Albert Pike beskrev i sitt brev till Mazzini år 1871? Hur är det då möjligt att ledare som Hitler och hans närmaste offrar sina liv för en förmodat stor summa pengar, personlig makt och för att blidka de som styr honom? I dagens inlägg ska vi titta närmare på just den saken.

Vi kan, till att börja med, konstatera att de allra flesta av de grövsta krigsförbrytarna aldrig fängslades eller fick något straff. De slapp undan i en operation som kommit att kallas för ”the Rat Line”. Omedelbart efter krigsslutet inleddes en aktion för att rädda dessa personer undan sina annars rättmätiga straff. Med hjälp av falska pass och visum smugglades de ut ur Europa till en ”trygg hamn” i Sydamerika, företrädelsevis Argentina. Vilka var det som låg bakom en sådan aktion? Jo, brittiska och amerikanska spionagenturer (MI5 /MI6 och CIA) och i tillägg…. Vatikanstaten, med påven i spetsen samt... Röda Korset? Varför? Den officiella förklaringen har varit att dåvarande påven, Pius, kände en stark kommunistskräck. Han kände att kyrkans ställning var hotad av dessa ateistiska krafter. Hmmm…?

Det uppskattas att 60.000 tyskar, inkluderande 10.000 av de värsta krigsförbrytarna fick en ny identitet och ett nytt hem genom det här förfarandet. Bland dessa kan vi inräkna kända namn som Eichman och Mengele (även känd som The Angel of Death för sin medicinska experimentlusta). Dagens första dokumentär behandlar just det här ämnet; the Rat Line. Journalisten Sam Donaldsson har efter flera år av forskning rest till Argentina för att där konfrontera några av de tyska krigsförbrytare som 1994 fortfarande levde.

The Vatican Ratline - Primetime Live! with Sam Donaldson

Ok, så många Nazi-förbrytare överlevde kriget och slapp dessutom undan straff. Men Hitler dog ju. Han och Eva Braun begick självmord i en bunker i Berlin. Hitler genom att skjuta sig själv i huvudet. Eva Braun genom att ta gift. Här finns det både vittnesuppgifter och skelettdelar i Moskva kvar som kan bekräfta detta faktum. Eller? På senare tid har mycket uppmärksamhet kommit att ägnas åt just det. Med ny teknik kan vi ju numera m.hj.a. så kallad Forensic Evidence och DNA-analys lösa mångåriga mordgåtor. Ett team specialister gjorde nyligen ett försök att med just dessa tekniker slutgiltligt bevisa att det var Hitler som dog i den där bunkern strax före krigsslutet. Resultatet blev både oväntat och häpnadsväckande. DNA prover tagna från vad som påstås vara Hitlers skalle visar att den kommer från en kvinna, en ung kvinna. Mer om detta i dagens andra dokumentär, med titeln ” Hitler's Escape – Documentary” (del 4 och 5 inklistrat nedan)

Om nu Hitler överlevde bunkern så är det lätt att ana vart han tog sin tillflykt. Just det – Argentina. Så finns det då bevis för att Hitler faktiskt spenderade sin sista tid just i Argentina?  Visst gör det. Inläggets tredje dokumentär är en intervju med Noam Shalev som genom efterforskning och intervjuer på plats i Argentina har en fantastisk historia att berätta. Dokumentären heter  ” New Film Reveals Hitler Fled to Argentina - Noam Shalev”.Vill du veta mer om hur ovanstående händelser och aktiviteter relaterar till The Globalist Elite med, i det här fallet, John D. Rockefeller i spetsen rekommenderas en artikel skriven av Dr. Len Horowitz. Du känner igen Horowitz från ett tidigare inlägg där vi behandlade ämnet Aids- och Ebola-virus. Horowitz redogör för både Röda Korsets samt amerikanska läkemedelsindustrins historia.  Den inkluderar inte särskilt smickrande kopplingar till Mengele samt en tydlig koppling till forskning som under 30- och 40-talet gick under "ras hygien". Läs gärna hela artikeln (länk här). Horowitz är en av mina favoritförfattare med, efter vad jag kan bedöma, hög integritet och stor trovärdighet. Vi kommer i framtida inlägg att få anledning att återkomma till just honom.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar