Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

tisdag 12 november 2013

Mer om New World Order

Vi stannar kvar inom området New World Order i ytterligare ett inlägg. Jag nämnde tidigare en Dr. John Coleman. Det var från hans sida jag hämtade definitionen på ”the New World Order”. Som jag nämnde så vet John vad han pratar om. Han är som sagt en f.d. MI-6 agent som ägnat de senaste 35 åren åt att utforska och dokumentera just det här området. Därför faller det sig naturligt att dagens första video är en föreläsning från mitten av 90-talet av nämnde Coleman på ämnet ” Club of Rome, Chatham House and The Committee of 300”. Det blir mycket inside information om politik, frihandelsavtal samt organisationerna bakom New World Order. Allt detta blandat med en del intrikata detaljer kring kända personligheter inom världspolitiken. John är en utmärkt föreläsare. Mycket påläst. Och det han återger är framförallt det han lärt sig från att plöja sida upp, sida ner av Congressional Records.Dr. Coleman nämner Kennedy-mordet i sin föreläsning. Även vi har ju i ett tidigare inlägg redogjort för alla frågetecken som råder kring den händelsen.  I ljuset av det är det intressant att känna till att en kort tid före sin död höll JFK ett tal där han lovade amerikanska folket att ta itu med en konspiration av stora mått som han menade landet var utsatt för. Många menar att detta kan ha varit anledningen till att han mördades, eller åtminstone en starkt bidragande orsak.


I föregående inlägg om New World Order fick vi veta att bland målsättningarna finns att införa ett styre som närmast kan liknas vid en diktatur, med full kontroll över resten av befolkningen. Ett samhälle som mest kan likställas med det som beskrivs i George Orwells’ ”1984”. Nästa dokumentär tar oss med på en både underhållande men också skrämmande resa i det samhälle som under åren efter elfte september vuxit fram i USA. Du känner säkert igen mannen som står bakom filmen; Jesse Ventura. Han är för oss mest känd som en American Wrestler men har också varit både Navy Seal och delstatsguvernör. Filmen ingår i en serie med namnet ”Conspiracy Theory”. Just det här avsnittet kom att bannlysas av amerikanskt TV, men har blivit mycket populärt på nätet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar