Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

lördag 26 oktober 2013

"Drill exercise" - ett återkommande fenomen

En intressant iakttagelse har gjorts relaterad till dessa false flag operations och inside jobs. Samma dag som själva händelsen inträffar pågår simulering av liknande, eller exakt samma händelse. Om du gått igenom tidigare inlägg på den här bloggen har du redan lagt märke till att den här typen av simulering av exakt det som sedan inträffar har föregått händelser som
  • Elfte september 2001 - Här pågick ett flertal ”krigsspel” samtidigt som attackerna inträffade vilket förvirrade många av de som annars skulle gripit in.
  •  London t-bane bomberna - De ”drills” som pågick samtidigt förespeglade ett scenario med terrorattentat mot exakt de tre stationer som senare faktiskt attackerades. 

En video nämner några av dessa händelser och påpekar att man räknat ut sannolikheten för att detta skulle kunna inträffa av en slump är en på 10 upphöjt till 41. Antalet sandkorn på jorden uppskattas till 1.000.000.000.000.000.000 (18 nollor).

Det finns många fler sådana exempel.
  • Bombattentatet i Oklahoma City (som nämndes i vidon tidigare)
  • Boston Marathon - Rapporter finns om sådana övningar tidigare på morgonen den dagen. Ett flertal poliser och inhyrd militär personal rörde sig i området. Många med exakt samma ryggsäck som senare hittades. Hundar som specialtränats att hitta explosivt material deltog i övningen. Det finns videobevis. Det finns vittnesrapporter om detta. Inspelade på nyhetskanaler. Men myndigheterna har så här långt enbart tigit och förnekat det hela.


Här tycks vi kunna skönja en ständigt återkommande taktik som anses effektiv. Så nästa gång du får höra talas om en ”drill exercise” kring något evenamang, håll dig långt borta därifrån. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar