Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

torsdag 24 oktober 2013

False flag attacks med europeiska förtecken

Vi avslutar exposén över amerikanska inside jobs och false flag attacks med att nämna ytterligare 2, bekräftade sådana exempel:
  • Incidenten i Tonkin bukten
    Den påstådda attacken på  amerikanska militära fartyg i Tonkin bukten utanför Vietnam 1964 skylldes på nordvietnameserna. USA kunde som följd av detta kraftigt öka sin insats i Vietnam-kriget. Befolkningens tidigare motstånd till en sådan militär upptrappning vändes till ett förespråkande. Tidigare hemligstämplade dokument visar att hela den påstådda incidenten var en lögn. Attacken hade aldrig inträffat.
  • Sänkandet av Lucetania
    Under första världskriget var amerikanska befolkningen emot att USA skulle delta i kriget. USAs ledning verkar (enligt släppta dokument) ha letat efter en händelse som skulle kunna motivera att USA gick med. Lucetania var ett större civilt passagerarfartyg. Trots stor risk för att bli torpederade av tyska ubåtar skickades fartyget ut på sin resa, sin ordinarie rutt. Givetvis blev hon torpederad. ”För att vara säkra på avsett resultat” var hon på just den här resan dessutom lastad med stora mängder sprängämnen. Skeppet sjönk och en tid senare gick USA med i kriget. Opinionen vändes.


Det är dock inte bara den amerikanska militären och säkerhetstjänsten som ägnar sig åt liknande operationer. Samma sak förekommer också bland västra Europas säkerhetstjänster. Jag har redan i ett tidigare inlägg (det om statskuppen i Iran 1953) haft med en video som förutom just Operation Ajax i Iran också inkluderade information Operation Gladio. Operation Gladio omfattade ett stort antal iscensatta terrorattentat i Europa mellan 1947 fram till strax före Berlinmurens fall. Italien, Tyskland och Belgien är exempel på några av de länder som drabbades. Dessa attentat planerades och genomfördes av hemliga organisationer inom NATO men skylldes på Sovjetunionen och kommunistiska terrororganisation. Se en utmärkt dokumentär i ämnet.

Precis som med USA och 11/9 attentaten finns det även i Europa exempel på attacker i nutid som förefaller följa samma mönster. Explosionerna ombord på ett tåg på väg in mot Madrids station år 2004 kan vara ett sådant exempel. Här leder spåren leda till peroner med kopplingar till den spanska säkerhetstjänsten. Tunnelbaneattacken i London sjunde juli 2005 ett annat. Här rekommenderas två ytterligare dokumentärer som på ett övertygande sätt redogör för ett alternativt händelseförlopp jämfört med den officiella versionen. Den första är signerad Alex Jones, en amerikan  vars filmer och reportage du ofta stöter på i de här sammanhangen. Den här dokumentären är i 2 delar (se länkar nedan).

Den andra fokuserar enbart på händelserna i London. Den är hämtad från en utmärkt sida på nätet signerad Tom Secker och hittas via länk www.investigatingtheterror.com som jag lägger med bland favoritlänkarna till höger i min blogg. Dokumentären heter 7/7 Conspiracy Theories.

Som avslut kan vi konstatera att Operation Gladio av allt att döma inte lades ner vid Kalla Krigets slut. Mycket tyder på att de bara bytte spelplan - över till området kring Kaukasus och till arabvärlden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar