Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

Föreläsning 2016-09-11

Redigeringen av det inspelade materialet från föreläsningen den 11/9 är färdigt och utlagt på YouTube. Stort tack till Simon Gustavsson från föreningen Cui Bono för det arbetet.

Föreläsningen ger en god överblick och sammanfattning av det material som finns tillgängligt i den här bloggen. På det sättet ersätter/kompletterar den fliken <Bakgrund>  här intill. Ha gärna tillhörande PowerPoint-fil till hands när du ser videoinslaget. Detta kan vara bra ifall du vill fördjupa dig i något ämne (eftersom varje sida i presentationen innehåller länkar till tillhörande blogg-inlägg).

Här följer del 1 av totalt 3 stycken videor.
Här följer del 2 av totalt 3 stycken videor.


VIDEO: DenStora Konspirationen - Del 2 av 3, Ett föredrag av Bengt Dahlöf


Här följer del 3 av totalt 3 stycken videor.VIDEO: DenStora Konspirationen - Del 3 av 3, Ett föredrag av Bengt Dahlöf


Hela presentationsmaterialet finns tillgängligt via länken nedan. Jag har använt applikationen DROPBOX för att göra materialet nedladdningsbart. Notera att du inte behöver installera dropbox för att komma år filerna, även om du kommer att uppmanas vid ett flertal tillfällen att göra så. Bara ignorera uppmaningen, klicka förbi den helt enkelt, så kommer du slutligen att få möjlighet att ladda ner filerna till din egen dator.
Mvh

  \Bengt Inga kommentarer:

Skicka en kommentar