Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

måndag 5 oktober 2015

Flyktingkrisen: Varför lyssnar vi inte på IS?

Vi fortsätter på temat Flyktingkrisen. Förra inlägget avslutades med följande citat:
 ”Finns det en risk att vi, genom att oinskränkt öppna våra hjärtan och famnar, också släpper loss våldsamma krafter, inrikes terror och uppror i vårt eget land? Kan vi lita på att flyktingströmmarna är spontana, äkta och ärliga? Eller Finns det en risk att anarki står för dörren och att vi i slutändan ”blir tvingade att själva organisera oss och försvara oss mot dessa civilisationens förgörare”? Finns risken att allt detta ingår i en större plan vars konsekvenser vi ännu inte kan riktigt ana?”

Svaret på frågan är ”-Ja, den risken finns. Detta har IS ledare själva påpekat för oss”.
Sedan tidigt 2014 har IS ledare vid ett flertal tillfällen gått ut och berättat att de tänker översvämma Europa med över 500.000 soldater, förklädda som migranter. Nu i september och oktober 2015 väller det in migranter, huvudsakligen från länder som Irak och Syrien – alltså de 2 länder där IS har sitt starkaste fäste. Om detta rapporterar bl.a. Sky News, en brittisk mainstream media kanal. Se dagens 2 videoinslag nedan: Så varför öppnar våra politiska ledare dörren på vid gavel för att näst intill utan förbehåll släppa in samtliga som kan påvisa flyktingstatus? Svaret är att de ÄR inte våra ledare. Dessa ledare inte arbetar åt oss – varken Alliansens företrädare, den Röd-Gröna röran eller Sverigedemokraterna. De utför ett uppdrag. De är marionetter – den globala elitens redskap. Vi sitter fast i deras klor. Det är inte lätt att se vad vi kan göra åt det. Särskilt inte då de flesta av oss har både öron och ögon stängda. Men just detta är faktiskt allt som krävs. Det är dags att vakna och börja agera . Börja med att lyssna på vad IS faktiskt har talat om för oss . Inse att det är just detta som med stor sannolikhet sker just nu.  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar