Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

onsdag 14 juni 2017

Fascinerande historia: Så styrs världen!!!

Fokus i dagens inlägg ligger på vår världshistoria. Du kommer att bli varse om hur det gick till när Storbritannien förlorade äganderätten till sitt eget land – en rätt som de sedan den dagen aldrig återtagit. Tvärtom har det förhållandet sedan dess istället expanderat till att också innefatta kolonierna – däribland USA, Kanada och Australien. Kanske har du redan gissat vilka det var som tog över och därefter vidmakthållit den här äganderätten. Just det, vi pratar om Vatikanen/ Påvestaten.

Prins Charles - Saviour of the World
Men dagens videoinslag inleder med en titt på Prins Charles förehavanden i nutid. Visste du att denne man sedan 90-talet varit djupt engagerad i miljöfrågor? Visste du att han blivit förevigad med en staty i Brasilien som fått det blygsamma epitetet ”Saviour of the World”? Visste du att allas vår Prince of Wales är ordförande i en organisation kallad IBLF – International  Business Leaders Forum. Gruppens fokus är miljön och s.k. sustainable development. Gruppen engagerar runt 100 av de största, mest inflytelserika företagen i världen. Gruppen beskriver sig själva, på egna hemsidan, på följande vis:

“IBLF Global is an independent NGO supported by companies, foundations and government agencies. Our mission is to engage business in implementing responsible business practices and creating responsible business cultures.”

Prinsen har m.a.o. blivit ”grön”. Men kan vi lita på ”klimatalarmisterna”? Som vi sett av flera tidigare inlägg så pekar mycket på att den s.k. klimatkrisen är en bluff. Den globala temperaturen har på 18-20 år inte alls stigit utan legat stilla på exakt samma nivå. Härnäst pratas det om ”en liten istid” som beräknas inträffa om 10-15 år. De 97 % av forskningsvärlden som sägs stå bakom klimatlarmet är i själva verket de ekonomiska och politiska företrädarna för ett stort antal forskningsorganisationer som fått svara på en enkät. Kan det tänkas att de svarat med kniven på strupen – att de känt att deras verksamhet skulle vara hotad om de svarade fel. Ganska mycket tyder på det för om du stället vänder dig till forskarna inom samma organisationer så är bilden inte så klar längre. Kan det vara så att det finns andra skäl till varför man låter larmklockorna ljuda över det s.k. miljöhotet? Låt oss undersöka det.

Sovjetunionen - Förtryckarregim eller
grönt föredöme?
Visste du att Sovjetunionen i sin konstitution från 1977 hade liknande formuleringar om sustainability inskrivna som FN har idag i sin Agenda 21/Agenda 2030? Minns vi Sovjetunionen som ett land inriktat på att främja miljön eller minns vi dem främst som ett land inriktat på att kontrollera och styra sin egen befolkning under diktatoriska former? Jag tror de flesta av oss är överens om att den senare beskrivningen är den bättre. Sovjet var tvärtom ett ganska nedsmutsat landområde – brunt snarare än grönt. Visste du att FN:s konstitution till ca 95% är en kopia av Sovjetunionens? Om vi nu är på väg mot en One World Government med FN vid rodret – ger detta faktum då goda vibrationer eller orsak till betänkligheter?

Föreläsaren i dagens videoinslag – Walter J. Veith - för ett liknande resonemang när han påvisar den uppenbara risken för att man med klimatkrisen som medel verkar vilja skrämma upp oss. En uppskrämd befolkning är lätt att styra. Kan vara så att vi är på väg mot ett fascistiskt samhälle - ett samhälle där eliten, de globala företagen, styr världen och de facto sponsrar de ledare de önskar att vi ska ha. Italien under Mussolini är ett typiskt sådant exempel. Kan det vara så att Sovjetunionen bara varit försökskanin för vad som komma skall i resten av världen. Den grupp som styr världen verka ha en förkärlek för just den typen av strategi – ett pilotfall före fullskalemodellen. Så frågan är – vem styr världen?

Är Prins Charles den antikrist som Bibeln talar om? Internet svämmar över av inlägg och artiklar som föreslår just det. Walter Veith förklarar varför den tesen inte håller. Han påpekar att det bara finns en makt/stat som passar in på Bibelns alla referenser till antikrist – nämligen Påvestaten i Rom. Därefter lyfter Veith fram citat från Vatikanens egna skrifter, där de själva poängterar att just fascismen är den styrform som de, alltså katolikerna, föredrar.

Påve Johannes Paulus II kysser marken efter
lnadning på Gatwick 1982
Och detta tar oss tillbaka till grundfrågeställningen i rubriken i dagens inlägg – Vem äger Storbritannien och USA? Vem styr världen? Hela den delen av föreläsningen inleds med ett tidningsklipp från 1982 där den dåvarande påven Johhannes Paulus II kliver av sitt flygplan och kysser marken han beträder. I nästa tidningsklipp ser vi påven på samma 6-dagars rundtur, med bl.a. besök i Canterbury, där han tillsammans med ärkebiskopen knäböjer på den plats där en viss Thomas A Becket mördades år 1170. Varför då? Vem var Thomas A Becket?

Vår föreläsare tar oss nu tillbaka i tiden till 1100-talet. Han fokuserar på världens två äldsta monarkier; Vatikanen och England. Han berättar historien om hur engelske kung Henrik II blev ovän med Vatikanen och sin egen kyrka. Kungen ville regera utan kyrkans inflytande. Thomas A Becket var på den tiden Englands ärkebiskop. Efter en dispyt med både Becket och med Påve Innocent anlitade Kung Henrik fyra av sina knektar till att låta mörda den gode ärkebiskopen. Detta är inget som gjordes ostraffat på den tiden. Henrik II var inget undantag. Först förlorade han sin möjlighet att styra och regera över kyrkan (1172). Nästa steg blev att han straffades. Först blev han tvungen att betala höga straffavgifter. Kort därefter (1176?) blev han offentligen piskad och slagen av ett stort antal munkar i katedralen i Canterbury. Förnedrad helt enkelt. Storbritannien var förnedrat.

Men landets olycka slutade inte där. Deras näste kung, Johan Utan Land (John Lackland), inledde även han i protest. Han ville inte heller låta sig styras av kyrkan. Han blev vederbörligen bestraffad – detta i en serie med händelser som slutade med att han blev bannlyst (excommunicated) av Påven och Kyrkan. Detta var bland de värsta straff du kunde råka ut för på den tiden, särskilt med en befolkning som var vidskeplig och djupt troende. Det hela slutade med att Kung Johan I avsade sig rätten till Kronan – sin rätt att regera över England. Han lade den framför fötterna på påvens sändebud men fick rätt att hyra den tillbaka – mot en avgift. En mycket hög avgift. Detta skedde 1213. Lyssna noga på genomläsningen av fördraget. Det Johan Utan Land skriver över till Påvestaten (inte bara till dåvarande påven Innocent utan till alla hans efterträdare) var rätten till
 • Hela kungariket England
 • Hela kungariket Irland
 • …och alla dess rättigheter och möjligheter

Men som sagt, kungen kunde hyra tillbaka rätten att få härska så länge han inte bröt mot kontraktet. Klarade han det? Självklart inte. Landet hamnade i ekonomiska svårigheter p.g.a. alla straffavgifter som behövde betalas. Detta ledde sedermera fram till det berömda fördraget Magna Charta.  Magna Charta innebar att han lämnade ifrån sig en del av makten till sina hertigar. Men kunde han göra det sett till avtalet tidigare med Rom? Svaret är nej. När kungen signerade Magna Charta den 15/6 1215 så bröt han också mot fördraget han tidigare upprättat med Påven. Här och nu förlorade han rätten till sitt eget land, denne John Lackland. Här och nu, och för all framtid finns den rätten nu hos Påvestaten.

Det betydde att alla erövringar som England därefter skulle göra kom att hamna under påvestatens kontroll! Fundera på vad det innebär för Kanada, Nya Zeeland, USA, Sydafrika, Indien… ja i stort sett hela världen. Vi är alla, allaredan slavar, fysiskt sett!

Tempelriddarnas flagga
Så, hela England under påvestatens kontroll. Fundera vidare på hur påvestaten organiserats. På den tiden (1200-talet) företräddes de av Tempelriddarna. Sedermera har den stafettpinnen gått vidare till Jesuiterna (bland dem The Knights of Malta). Hur ser tempelriddarnas symbol ut? Just det – så nu vet du vad den engelska flaggan egentligen betyder.

I resten av föreläsningen får du en inblick i hur världen verkligen styrs. Vilka organisationer som är inflytelserika och vem eller vilka som tillhört och tillhör dessa organisatoriska enheter. Notera särskilt där det påpekas och förklaras varför ”The American Declaration of Independence” är av noll och intet värde! Det är ett värdelöst pappersark!

Allt detta tar oss tillbaka till Prinsen av Wales. Charles har på senare tid även engagerat sig i andliga frågor. Efter att nyfiket tagit del av vad både hinduism och buddhism har att erbjuda verka han till sist ha fastnat för vad som kallas för The Gaia Hypothesis. Detta är en världsåskådning där människan placeras på samma nivå som djuren medan Moder Jord upplyfts till mer eller mindre gudomlig status. I ljuset av det är han på väg att ändra sin slogen från ”Defender of THE faith” till rätt och slätt ”Defender of Faith”. Sett till den ekumeniska kyrkans allt större inflytande kan ju detta tyckas vara en befogad ändring.  Den ligger i linje med den utstakade vägen mot en One World Religion. Det vi bör fråga oss är om vi kan lita på alla de krafter som företräder rörelsen för sustainable development. I ljuset av det som berättas i dagens videoinslag bör leda till att en och annan varningslampa tänds. Gäller det din?11 kommentarer:

 1. Googla Jacques Attali + Illuminati insider reveals.
  Då bör du hamna på en websida som heter Henry Makow.
  Boken A Brief History of the Future är en cynisk beskrivning av vad som komma skall.

  Läs också och begrunda, vad Attali proklamerade i FN: www.un.org/dpi/ngosection/annualconfs/57/attali.pdf

  Ps. Jag finns också i GBG

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bengt har du kollat upp detta?

   Radera
  2. Hej Peter,

   Tack för tipsen. Är precis hemkommen från en semester men hann med en första snabbtitt under densamma. Verkar mycket intressant. Får gå på djupet nu när jag är hemma igen. Hör av mig igen senare. Skicka gärna ett mail istället för kommentar. Kul att du är göteborgare.🙂

   Vi hörs
   /Bengt

   Radera
  3. Hej Peter.

   Nu har jag tittat på detta i lugn och ro och tycker följande:
   - Jaques Attali uppfattar jag som, just som det skrivs ovan, en insider som vet vad som är på väg att hända. En del av detta avslöjar han men han håller sig inom de ramar som han tilldelats. Därför blir det aldrig särskilt intressant. Jag delar hans syn på det händelseförlopp han beskriver men tror att tempot kommer att vara väsentligt högre.

   Henry Makow drar slutsatsen att den konspiration vi är utsatta för är en judisk konspiration. Detta menar jag är en felaktig slutsats som bara leder till en sak: den som säger så kommer att betraktas som anti-semit och därmed kommer väldigt få människor att vara beredda att lyssna på honom/henne.

   Vilken är din egen syn på materialet du refererar till?

   Radera
  4. Min syn är att det finns en konspiration mot mänskligheten och att det finns en satanisk agenda med underliggande agendor.
   Världen är under demoniskt (fallna änglar) krafter som bedragit människan sedan urminnes tider.
   Kunskapens träd på gott och ont kan du t o m se på kopparmärra. Pretexten är att med järn kan du bearbeta åkern och skörda, men baksidan (och det som satan har som egentliga syfte) är att med järn kan du senare också skapa vapen för att kriga och döda.
   Så här har utvecklingen drivits fram och kommer pågå med hjärnchipp och manipulering, där Guds ordning och lagar förvrids.
   Grogrunden är nu sådd för totalt kaos på alla områden, se Albert Pike's profetia. Det kommer bli ett världsomspännande kaos utan dess like, allt kommer skapa, precis som det står i Bibeln.
   Vattnet i Vallgraven kommer sjunka allt mer och all synd och lögner som du som människa och försökt gömma/dölja och alla lögner som satans hantlangare bedragit människan, kommer upp till ytan.
   Frågan är om du kommer välja Ljuset (sanningen) eller hellre vara kvar i mörkret (lögnen)?
   Se kognitiv dissonans.
   Det är en kamp mellan två riken, där Gud redan har segrat och en dag hämtar han de sina och gör en ny himmel och en ny jord.
   Är också av den uppfattningen att Gud skapat förvirring hos världseliten så att det uppstått splittring, så de t o m förgör varandra. Men en kommunistisk världsregering kommer det att bli, för under den fruktansvärds tid som kommer, så ska de ej Gudsfruktande människorna ropa på en jordisk frälsare, som ska "rädda" dem. De kommer bli slavar utan att se sig som slavar, de byter ut sin frihet mot säkerhet och trygghet - se frimurarmantrat från Franska och Ryska revolutionen.
   Efter revolutionerna kom diktaturer, Napoleon och Lenin, terror och förföljelse. Vid nästa globala revolution åtetupprepar sig satans metod, men detta rike kommer krossas en gång för alla av Guds son Jesus Kristus.

   Radera
  5. Tack för din kommentar Peter. Underbart. Vi har kommit till samma slutsats om vad konspirationen handlar om - och om vad som är viktigt för oss som individer framgent. Vad har du för syn på Danielsboken och dess profetior?

   Radera
 2. I början (2011) visste jag inte riktigt vad jag skulle tro om Bibeln. Jag resonerade som så, bl a att demoner trodde jag inte på, utan att jag måste lita på mitt "sunda" förnuft. Men jag har fått kapitulera på flera områden, ja alla områden; att det som står i Bibeln är skrivet av män, ledda av Guds Ande och att skrifterna hör samman och att de tillsamman hjälper till att tolka ordet. Att det inte finns felaktigheter, men att du bör ha Guds Ande för att förstå skrifterna, och att det är en livslång process att lära känna Gud.
  Daniel själv hade svårt att tolka sin syn, och Gud svarade att när tiden är inne (den sista tiden), så ska allt mer bli uppenbarat för de som söker Guds Ansikte, kunskapen ska öka bland de visa. Vissa framtida händelser har Gud lagt en slöja över fram tills tiden är inne att vi ska förstå.
  Själv låter jag det bero vad exakt, när, vem eller vilka, utan jag ser till min egna helgelse (undvika synd och lära känna Gud) och att sprida Ordet.
  Våra fiender är inte människor, utan lögner, bedragelser & manipulation, av onda andemakter.
  Det är mot Gud, tron på Honom, Hans rike och de som tillber Honom, som satan och hans hantlangare krigar emot. Ett andligt spirituellt krig, som inte bara utförs genom världskrig och kanoner som mullrar.
  När den stora förföljelsen startar och stora skaror får sätta livet till, då kommer Gud på ett ögonblick sätta stopp och utplåna mänskligheten, vissa uppstår då till evigt liv i nya kroppar, vissa upphör att existera.
  Läs gärna 5 Moseboken 28-32, Jesaja 30-34 för att förstå lite mer vad som pågår i ändens tid.
  Sverige som folk och nation har lämnat Gud och är utelämnat till förbannelse. Det kommer skaka och en tid med demonisk aktivitet kommer som världen aldrig har upplevt tidigare.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klockrent Peter. Klockrent. När jag påbörjade bloggen på hösten 2013 (efter 2 års forskande om konspirationens karaktär och syfte) så hade jag ingen aning om vart mitt skrivande och forskande skulle leda mig - vart det hela skulle sluta. Jag var inte kristen. Hade knappt öppnat Bibeln och hade inget intresse där för heller. I takt med att förståelsen för konspirationen växte blev jag alltmer medveten om att konflikten jag studerade var en själslig kamp - en kamp för din och min själ. En kamp för vilket val vi gör i livet.

   I lördags lät jag döpa mig - ett erkännande för min tro på Jesus Kristus som min frälsare. Dopet ägde rum 14 månader efter det att jag kontaktat Sjundedagsadventisterna med en förfrågan om att komma till deras gudstjänster och bibelstudier. Jag har gjort det val som jag är övertygad om att vi var och en borde göra. Studerar vi bibeln så blir det valet självklart. Alldeles självklart. Allt som krävs är att vi på allvar öppnar Bibeln, med en uppriktig önskan om att förstå den rätt.

   Radera
  2. Härligt! Välkommen som broder i Jesu kropp!
   Det står i Bibeln att den som älskar Sanningen mer än Lögnen, den kommer till sist finna Svaret - Jesus Kristus som är Vägen, Sanningen och Livet.
   Wow, Fadern har rört vid dig och Jesus fann dig!
   Jag tror inte på en gång frälst alltid frälst. Det var viktigt att jag förstod om Sanctification processen (den Helige Ande jobbar i och med mig), Justification (Gud ser oss som Just If we never sinned), Imputation in Jesus rightousness (vi kan aldrig tillgodoräkna oss själva, bara peka på Jesus Kristus som vårt subistitut)
   Rekommenderar David Leone (Omega Apostacy) som är SDA och som Torsdag samt Söndag kväll har Live broadcast, just nu kapitel 15 i Uppenbarelseboken.
   Jag vet fler som du som har vaknat upp två ggr; först värdsligt, sedan andligt.
   Efter vattendopet ska du be om att få den Helige Ande; Andedopet! Pröva att be hemma och säg till Jesus att du önskar bli fylld av Helige Ande. Då kommer du se med Guds ögon och få känna Andens frukt, och en eld lär tändas inom dig. För Johannes döpte i vatten, men vår Herre döper i Ande och Eld.
   Var välsignad!

   Radera
  3. Vad är förödelsens styggelse? (Daniels bok, Uppenbarelseboken)
   David Leone, Omega Apostacy (SDA)
   https://youtu.be/wf022x4_OYg

   Observera att när du håller på att överlämna dig till Jesus så kan du bli attackerad av demoner. Be alltid om Blodets beskydd och be om beskydd i Jesu namn!

   Radera