Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

onsdag 29 juli 2020

Konspirationen - Vem ligger bakom? Vilket är syftet? (del 3 av 4). Utomjordingar eller en andlig konflikt?

Söndagen den 26:e april höll jag en 5 timmar lång föreläsning i Göteborg. Titeln på denna var ”Det viktigaste budskapet”

I föreläsningen går jag igenom följande:

  1. Lever vi i en konspiration? Med ett flertal exempel på händelser och avslöjande dokumentation försöker jag tydliggöra att vi utan tvekan lever i en konspiration.
  2. Hur finansieras konspirationen. Hur är den strukturerad / organiserad?När vi väl fått klart för oss ATT vi lever i en konspiration uppstår förhoppningsvis många frågor. Vi behöver veta hur den finansieras samt hur den är organiserad och strukturerad. Hur är det möjligt att allt detta lurendrejeri kan ske mitt framför näsan på oss?
  3. Vilka krafter ligger bakom och vad är syftet?
    När vi sedan går vidare i vår analys är det lämpligt att försöka ta reda på vilka krafter som ligger bakom samt vilket det övergripande syftet är. Det finns runt om i världen många av de som studerar konspirationen som tagit sig an uppgiften, men meningarna och slutsatserna de kommer fram till går ofta isär. I föreläsningen går jag igenom de 4 vanligast förekommande hypoteserna – analyserar och utvärderar dem. Vilka dessa är kommer att klarna i takt med att de olika avsnitten från föreläsningen läggs ut i den här bloggen.
  4. Klimatkrisen och konspirationen Har klimatkrisen en koppling till den nu beskrivna konspirationen med gjorda antaganden om bakomliggande krafter samt syfte. Vi tittar på bevisen för att så är fallet.
  5. Covid-19 pandemin och konspirationen Vad vet vi om Covid-19 pandemin? Kan vi lita på rapporteringen från traditionell media eller finns det anledning att tro att vi även här blir bedragna? Vi analyserar händelseförloppet och drar vissa slutsatser.
  6. Sammanfattning och slutsatser Avslutningsvis sammanfattar vi allt det som vi gått igenom i föreläsningen samt funderar på vad detta kan innebära för just dig och mig i en mycket nära framtid



DEL 3: I detta avsnitt fortsätter och slutför vi genomgången om vilka huvudsakliga hypoteser som finns avseende vilka krafter det är som ligger bakom samt vilket syftet är. Det innebär att:

  • Genomgången av den tredje hypotesen påbörjades i förra avsnittet slutförs i detta. Hypotesen gör gällande att det skulle vara en utomjordisk ras (kallad Annunakis) som skulle ligga bakom konspirationen och att det även här skulle vara "världsherravälde" som är deras syfte.
  • Vi går igenom den fjärde hypotesen i sin helhet, den som hävdar att det här skulle vara en andlig konflikt, Satans uppror emot Gud. Satan företräds här av agenter och agenturer som verkar för hans syften. Bibeln beskriver också att Satan tillåts styra i världen. Satan är denna jords härskare (inom ramar som Gud tillåter). Syftet är att lura så många människor som möjligt på den frälsning som utlovas i Bibeln, löftet om evigt liv.

Efter varje enskild hypotes går jag igenom vad som talar för respektive emot respektive hypotes. 

VIDEO: "Det viktigaste budskapet, del 3"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar