Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

torsdag 26 december 2013

Vad hände med Danny Jowenko

26:e december.  Året 2013 närmar sig sitt slut och det är snart dags att summera detsamma i en krönika. Men före det tänkte jag påbörja ett nytt inslag i den här bloggen som jag kallar för ”Vad hände med…?”. Här kommer jag att berätta om personer som haft kännedom om känslig information, eller som varit uttrycksfulla vad gäller samma information eller helt enkelt varit allför påstridiga och besvärliga rent allmänt. Det gemensamma för dessa personer är att de råkat ut för ”ond bråd död”, ofta under oklara omständigheter. Jag tror ni har förstått idén.


Först ut i den serien blir Danny Jowenko. Danny var en ”demolition expert” som under en intervju 2006 fick se en video om World Trade Center 7’s kollaps den 11:e september 2001. Tvärsäkert konstaterade han att det där var ett entydigt exempel på en ”controlled demolition” (kontrollerad rivning).  Intervjuaren berättade då att byggnaden på videon var WTC7 och att den kollapsade samma dag som WTC1 och 2 som följd av terrorattentaten. ”-Är du säker?” undrar Danny som därefter konstaterar att den byggnaden under inga omständigheter kunde kollapsa till följd av  kontorsbränder (vilket ju är den officiella storyn).
Intervjun med Danny Jowenko lades ut på YouTube och gick som man brukar kalla det ”viral”. Mängder med intresserade tittare letade upp just det här klippet. Det som var särskilt intressant var att här hade vi just en expert på området som så tvärsäkert konstaterar något som går på tvärs med den officiella storyn. Delar av intervjun är sammanställda i dagens video.

I juli 2011 omkom Danny Jowenko i en bilolycka. Bilen han färdades i körde av okänd anledning av vägen och in i ett träd. Detta inträffade på en raksträcka. Mr Jowenko omkom enligt uppgift omedelbart.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar