Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

lördag 28 juni 2014

Multinationella jättar och våra myndigheter i ohelig allians

Vår hälsa är utsatt för artillerield. Det är framförallt de multinationella jättarna inom läkemedels- och livsmedelsbranschen som står för eldgivningen. De understöds av våra egna myndigheter, vår egen statliga kontrollapparat. Målsättningen är att tjäna pengar. De multinationella gör detta genom stegrad försäljning och minskad konkurrens. De använder pengarna till att i praktiken muta våra folkvalda, genom lobbyism och genom delfinansiering av kontrollapparaten. I USA betalas 40% av FDA’s (Food & Drug Administration) genom medel som kommer från läkemedelsjättarna. I samma land är läkarnas bonus är helt beroende av hur mycket piller de skriver ut. Finns det någon på denna jord som inbillar sig att inte det har någon påverkan på vilka beslut man fattar? Finns det någon som tror att Sverige är befriat från den här typen av verksamhet?  Alla tjänar pengar på den här verksamheten, utom vi. Vi blir allt fattigare och mår allt sämre.

Jag var på föreläsning för någon månad sedan. Kulturum i Partille utanför Göteborg skulle få besök av 2 kontroversiella cancerforskare; svensken Erik Enby och italienaren Tullio Simoncini. Båda har via sin mångåriga forskning funnit att cancer är en svampsjukdom. Båda har dragit slutsatsen att cancer  framgångsrikt kan behandlas med något så enkelt som en lösning av bikarbonat. Båda stöter på mycket stort motstånd från myndigheter i respektive land. Inte för att metoderna skulle vara ”bogus”. Tvärtom, Simoncini har framgångsrikt behandlat och botat ett mycket stort antal patienter. Deras teori och metod borde vara intressant att pröva i ännu större skala. Men, det är här de stöter på problem. Ingen kan ta patent på bikarbonat. Ingen kan därigenom tjäna pengar på att behandla sjukdomen med detta preparat. Tvärtom, hela sjukvårds och läkemedelsindustrin skulle få ett rejält ekonomiskt avbräck om ett läkemedel som fungerar, är effektivt och som dessutom är nära nog gratis skulle släpps fram i den här branschen. För det är så de tjänar sina pengar. Genom att vi blir alltmer sjuka och efterfrågar deras behandlingar. Behandlingar som sker med kemikalier och som kanske tillfälligt löser det akuta symptomet. Problemet är bara att våra kroppar ofta reagerar negativt i det långa perspektivet på dessa behandlingar. Detta leder till mer behov av sjukvård och mediciner. Vilket gör att branschen blir ännu rikare.

Hur gick ovan nämnda föreläsning med paret Enby / Simoncini? Jo, de gav sin publik en utmärkt och övertygande genomgång av sin teori och resultaten av användandet av densamma. Detta trots att Simoncini fick hålla sin del av föreläsningen med hjälp av Skype och telefonledningar. Våra svenska myndigheter hotade nämligen med att arrestera honom om han satte sin fot på svensk mark? Varför? Jo, därför att några av hans patienter har dött. Cancern hade i dessa fall gått för långt och redan slagit ut vitala organ. De befann sig redan bortom allt hopp. Det spelar ingen roll att Simoncinis metod är långt mer framgångsrik än branschens egna. Reglerna som gäller för honom är att han inte får misslyckas en enda gång. Gör han det anklagas han för dråp.

Naturen runt omkring oss bjuder på stora mängder läkande preparat. Örter, vitaminer och enzymer har många gånger större positiv påverkan på våra kroppar än motsvarande kemiska preparat. Detsamma gäller naturlig läkekonst, som akupunktur, yoga, naprapati, magnetterapi och homeopati för att bara nämna några exempel. Dessa har länge betraktas som ”hokus pokus”. Dess utövare döms ut som kvacksalvare och får samma behandling som våra ovan nämnda vänner. Men på senare tid har allt fler alternativa metoder fått en chans. Tro inte att det är våra myndigheter som släpper fram dem. Nej, det är vi själva som ifrågasätter och kräver att få tillgång till denna alternativa läkekonst. När vi gör det kan våra myndigheter och folkvalda eller ens de multinationella jättarna stå emot. Tänk på det!
För vi står på nytt inför ett försök att beröva oss dessa alternativa läkemedel. Codex Alimentarius heter initiativet och de som står bakom är FN, med WHO i spetsen. Här finns också europeiska och amerikanska kontrollmyndigheter (även om de ivrigt förnekar det) likväl som branschens jättar.

Dagens dokumentär handlar om just detta:
  • Vi får en ingående inblick i hur FDA bedriver sin verksamhet. Framförallt med fokus på samarbetet med dess finansiärer, de multinationella jättarna. Många beskriver FDA’s verksamhet som rent kriminell. Bevisen för att så skulle vara fallet är många och övertygande. Organisationen är också mycket effektiv på rensa ut oliktänkande samt s.k. whistleblowers.
  • Vidare får vi en genomgång av hur världens kontrollmyndigheter vuxit sig stora. Det är en historieskrivning som tar sin början i 1500-talets England. Med de kunskaper om Illuminati och deras taktik Problem-Solution-More Government som vi skaffat oss genom att följa den här bloggen kan vi tydligt se hur just den taktiken använts flitigt på det här området. Att en av huvudaktörerna på världsscenen dessutom är familjen Rockefeller gör oss inte mindre misstänksamma.
  • Dessutom ges en ingående beskrivning av Codex Alimentarius. Dess nazistiska rötter samt hur det är på väg att användas till att slå ut allt som är naturligt inom livs- och läkemedelsbranchen. Se upp för Codex framgent.
  • Sist men inte minst blir vi varse om hur hälsovådliga och många gånger även livsfarliga preparat släpps genom kontrollapparaten med FDA’s goda minne, dess vetskap. Detta sker samtidigt som stora mängder av billiga, effektiva, naturliga preparat och verksamheter motarbetas och elimineras av samma myndigheter. Vems sida tror ni att de står på?

Det är ingen munter föreläsning och dokumentär vi ska ta oss an. Men den är viktig. Viktig därför att den hjälper oss att vakna. Den hjälper oss att bli varse om vart utvecklingen inom dessa branscher är på väg att ta oss om vi inte gör något. Dags att göra något m.a.o. Börja med att se dagens dokumentär.
Den heter "WAR ON HEALTH - The FDAs Cult of Tyranny - Full Speech & Documentary" och är som sagt producerad av Gary Null.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar