Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

söndag 1 juni 2014

Sista steget upp på pyramidens topp.

Dagens inlägg är lite speciellt. Vi kommer att ta sista steget upp på pyramidens topp. Vi kommer samtidigt att avsluta den serie med inlägg som utgör bakgrundsmaterialet för förståelsen av den här bloggen. Ett material som steg för steg förklarar konspirationen i precis den ordning jag själv byggt upp min egen förståelse för den. Du som läsare och följare rekommenderas att gå igenom den här bloggens material på exakts samma sätt. Annars lär du betrakta dagens videoinslag som fullständigt galet. Börja med inläggen om Fukushima, därefter Terrorattentaten den elfte september och så vidare. På så vis tas du med på en klättring, min klättring, trappsteg för trappsteg tills du slutligen är där – högst upp på pyramidens topp med en vidunderlig utsikt och en fantastisk förståelse för din omvärld.

Så vad är det vi ser här uppifrån. Hur ser den stora konspirationen ut. För att förstå det måste vi, som du märkt, utmana och ändra vår uppfattning om världshistorien. Det här är i korthet den historia som min blogg berättar (fast nu i kronologisk ordning):
 • För ca. 4 miljarder år sedan fick vårt solsystem besök av en inkräktare; en planet med namnet Nibiru. Nibiru hamnade på kollisionskurs med en av planeterna, av Sumererna kallad Tiamat. En av Nibirus månar kolliderade med Tiamat. En stor del av Tiamats ”skorpa” slets bort och slungades ut i rymden.  Materialet som slets bort bildade kometer samt Asteroidbältet. Resterna av Tiamat utgör det vi idag kallar för Tellus – vår jord.
 • Det fanns liv på Nibiru. I samband med kollisionen överfördes bakterier och mikroorganismer från Nibiru till jorden. Livet på jorden kom att utvecklas, i linje med evolutionsläran.
 • Jorden besöktes tidigt av utomjordingar. Dessa har återvänt med jämna mellanrum och har även, periodvis valt att bosätta sig här.
 • En grupp sådana utomjordingar går under namnet Annunaki. De kom till jorden i jakt på guld, något de behövde för att rädda atmosfären på sin egen planet. Guldet utvanns ur gruvor, framförallt i Sydafrika.  Men gruvdrift är tungt och slitsamt. För att underlätta valde dessa Annunakis att skapa oss människor. Vi skapades som en korsning mellan en kvinnlig Neanderthalare och en manlig Annunaki. Den första människan gavs namnet Adamu.
 • För ca 7.000 år sedan drabbades jorden av en enorm naturkatastrof. En stor flodvåg sköljde över jorden och ödelade stora delar av den (jämför Noaks Ark). Atlantis var troligtvis en av de platser som då strök med.
 • För ca. 6.000 år sedan började återuppbyggnaden. Platsen för detta var Mesopotamien (dagens Irak). Detta är vår civilisations vagga. Utomjordingar fanns med, även under uppbyggnaden. Det är också här som några tusentals år senare den stora konspirationen föds. I Babylonien. Det är hit allt kan spåras – både riter, ritualer och blodsband. De sumeriska skrifterna berättar om hur utomjordingarna lämnar jorden och lämnar kvar en grupp ”högre präster”. Det är dessa ”högre präster” vi med släktforskning kan spåra hela vägen till våra dagar. Släktingar till dessa utgör vår aristokrati; våra kungar, presidenter och premiärministrar. De är företagsledare för de multinationella storföretagen. De är kända skådespelare och musiker.

Det är det här som dagens dokumentär går igenom. Dokumentären i sig är en utmaning. Den är nära 5 h lång. Den är fantastisk, men sett i ljuset av vad vi redan känner till så är den en perfekt avslutning och avrundning på mitt bakgrundsmaterial.

Efter att ha redogjort för konspirationens ursprung går föreläsaren, David Icke, vidare och berättar vad som hänt sedan den bildades där i Babylonien. Vi får veta
 • Hur konspirationen spreds över jorden med hjälp av Fenicierna och Veneter.
 • Hur dess hemligheter; kunskap om avancerad teknik och astrologi, bevarats.
 • Vilken roll våra religioner, och inte minst den katolska kyrkan spelat genom årtusenden
 • Vilken roll Tempelriddarna spelat
 • Att Christopher Columbus visste vart han var på väg
 • Att Leonardo da Vinci kanske inte alls var ett universalgeni. Han kanske bara grävde fram de hemligheter som den organisation han företrädde bevarat under så lång tid
 • Om mängder av symboler och dess betydelse
 • Vi får till och med en del taktiska råd inför den kaotiska tid vi har framför oss; vad vi bör göra och vad vi bör undvika.

Detta och mycket, mycket annat väntar dig. Det är en otrolig historia. Har du inte följt den här bloggen tidigare kommer du, som sagt, troligen bara att skaka på huvudet och gå vidare. För hela storyn är fullständigt osannolik och ”knäpp” om du bara kastas rakt in i det den berättar. Jag själv har vid ett flertal tillfällen under arbetet med och skrivandet av tidigare inlägg sett inslag av just dagens föreläsare, David Icke. Men jag har då avfärdat dem som ”icke trovärdiga”. Det visar sig nu att jag helt enkelt befunnit mig alltför långt ifrån pyramidens topp och då går det inte att ”ta in” det han berättar. Det tycker jag inte längre. David Ickes’ föreläsning blir en perfekt avslutning på bakgrundsmaterialet och utgör en perfekt summering av detsamma. Jag hoppas du är nyfiken och att du tar dig tid att se hela föreläsningen. David Icke – Oblivion (betyder ungefär ”glömska”).
  
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar