Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

söndag 21 juni 2015

Syftet med geoengineering / chemtrails

Dags att återvända till de högre regionerna av vår trovärdighetspyramid. Dags att åter granska området Geoengineering / Chemtrails i sömmarna. Vi är många som frågar oss vad syftet med att sprida gifter i atmosfären är?  Dessa gifter drabbar ju oss alla; växter, djur och människor. Det drabbar även de som ligger bakom utsläppen.  Så varför tillåts utsläppen?

I dagens föreläsning ges ett möjligt svar på den frågan. Föreläsaren heter Sofia Smallstorm och har, tillsammans med ett flertal forskare, studerat området i över 10 års tid nu.  Sofia förutsätter inte att åhöraren ens hört talas om geoengineering innan. Hon börjar från början. Några särskilt intressanta punkter i föreläsningen är:
 • Att mätningar som gjorts bl.a. i dammar Mount Chasta området i Kalifornien visar att vattnet uppvisar halter av aluminium som ligger 24.000 ggr över det normala. Motsvarande mätningar har också gjorts på 8.000 ft höjd; i snödrivor därifrån. Här är aluminiumförekomsten 122.200 ggr högre än det förväntade normalvärdet. Samma mätningar visar också extremt höga halter av bl.a. barium och strontium. Alltså,  precis de ämnen som  vi i bloggen sedan tidigare konstaterat finns i chemtrails-utsläppen.
 • Mätningarna visar att utsläppen kommer från luften – inte från t.ex. grundvattnet eller andra källor.
 • Som en effekt av mellan 15-20 års sprayande av dessa gifter ser vi nu en förödande inverkan på miljön runt omkring oss. Växter och träd dör. Djurarter dör ut i en takt som inte skådats tidigare.
 • Parallellt med att växter och träd dör ut ser vi en annan företeelse som är på frammarsch – GMO (Genetically Modified Organisms).  Vi får bl.a. genom en tidniningsartikel veta att redan år 2008 hade forskare tagit fram grödor som var ”aluminium resistent”.  Men, enligt makthavare världen runt så existerar ju inte geoengineering / chemtrails.  Det är ju bara vanlig kondens från flygplan sägs det. Så varför behövs då sädeslag som står emot aluminium???
 • Vi får också veta att förutom metalloxider (halvledare) så innehåller chemtrails även fibrer, härdade bakteriekulturer och torkade röda blodkroppar. Prover visar att både fibrerna/bakterierna och blodcellerna manipulerats, troligen med hjälp av nanoteknik. De fyller därigenom ett avsett syfte. Frågan är bara vilket.

Det är nu den verkligt intressanta delen av föreläsningen börjar. Det är också nu det börjar bli komplext och en smula svårt att hänga med.  Sofia berättar att:
 • De celler som sprids i atmosfären hamnar till slut i våra kroppar. Flera av oss insjuknar i symptom som fått benämningen ”Morgellons Disease”.
 • Dessa celler reproducerar sig själva. Om de utsätts för högfrekvent strålning, exempelvis från mobiltelefoner, så ökar reproduktionstakten dramatiskt.
 • Dessa celler har en egen, artificiell genetisk kod, som getts namnet GNA och som liknar vårt DNA men med några avgörande skillnader.
 • Cellerna är halvledande; de kan fånga upp signaler från extern källa. De kan m.a.o. också styras från extern källa

Ray Kurzweil - the Transcedent Man
Så här dags i föreläsningen introducerar Sofia Smallstorm en dokumentär med namnet ”The transcendent man”. Dokumentären gör oss bekanta med ett nytt, hett forskningsområde – Synthetic Biology. Här kombineras forskningsområden som Genetics, Radiation, Robotics, Nano Technology, ArtificiaI Intelligence och Information Technology i ett specifikt syfte; Singularity. Singularity syftar till ”the merging of man and machine” d.v.s. att förena människan och roboten. Det är ett forskningsområde som välkomnas av många. Det paketeras och presenteras i positiva ordalag, som t.ex. att vi kan utrota sjukdomar, förlänga livet till nära nog en evighet, klara av nästan vilka intellektuella och fysiska utmaningar som helst. Vi får träffa Ray Kurzweil, en s.k. Trans-Humaist och, enligt Times Magazine en av världens mest inflytelserika personer (nummer 30 på listan). Många av de som intervjuas i den här dokumentären är positiva till den utveckling som förespeglas.

Men Sopha Smallstorm påpekar riskerna med utvecklingen mot Singularity. Hon pekar främst  på risken att dessa mänskliga robotar, d.v.s. framtidens ”vi”, kan komma att manipuleras och styras av de som sitter i centrum och kontrollerar tekniken. Vi riskerar att hamna i ett samhälle där några få styr resten av befolkningen. Alltså precis det som vi i den här bloggen pekat ut som en målsättning för den grupp vi studerar – The Globalist Elite som vi kommit att kalla dem för.

Sofias hypotes är alltså att marschen mot Singularity redan är igång. Inte bara för enstaka individer utan för hela mänskligheten. Vi andas in den eftersom vi då får i oss de celler, de gener som behövs för att ta oss med på resan. All strålining runt omkring oss påskyndar sedan processen där dessa celler reproduceras. Men som sagt, det är inte en resa som har goda avsikter. Snarare tvärtom.

Dags då för videoinslagen och du bör verkligen se båda två. Dels Sofia Smallstorms föreläsning om  ”Synthetic Biology”, men också dokumentären om Ray Kurzweil och hans idéer om ”The Transcendent Man”.

4 kommentarer:

 1. är detta verkligen sant och inte nån sience fiction jag häpnar och får kalla kårar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym,

   Tack för din kommentar och fråga kopplat till inlägget ” Syftet med geoengineering / chemtrails”. Som du säkert förstår kan jag inte ge ett enkelt svar på den här frågan. Att säga att det jag skriver är sant vore förmätet. Det jag skriver är ju trots allt baserat på information som vänder upp-och-ner på hela vår världsuppfattning – allt ifrån världshistorien till hur samhället är strukturerat och styrs. Å andra sidan kan jag inte heller påstå att det jag skriver är osant. Det jag redovisar i bloggen är en hypotes. Det är en hypotes som utgör resultatet av ett intensivt detektivarbete som tog sin början 2011 i samband med händelserna i Fukushima. Det jag insåg där var att media kontrollerades av för oss osynliga krafter. Detektivarbetet har gått ut på att ta reda på vilka dessa krafter är, vilket syfte/målsättning de har och hur de arbetar. Resultatet redovisas i den här bloggen.

   Jag hoppas att det jag skriver ska visa sig vara falskt och osant. Precis som du skriver får man lätt kalla kårar av materialet som redovisas i bloggen. Men, tyvärr är det många frågetecken som behöver rätas ut innan jag tycker vi kan ta det steget. Och vare sig makt, media eller myndigheter förefaller vara intresserade av att hjälpa till med dessa klargöranden.

   Mvh
   \Bengt

   Radera
 2. Se denna!! https://youtu.be/utA5_RBJmQY

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, Max. Har sett det korta video-inslaget och tycker det är intressant. Boken som nämns i inslaget är säkert mycket läsvärd. Dess faktainnehåll förefaller vara relevant. Intressant tycker jag med jord- och vattenanalyser runt om i Europa som indikerar just nivåer av bl.a. aluminium som är extremt höga. Intressant att allt fler kopplar ihop dessa utsläpp med den extrema bi- och humledöden, våra sjuka älgar och fåglar o.s.v.

   Radera