Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

tisdag 13 oktober 2015

Så vad hände den 23/9 och 28/9, del I – Påvens tal i FN

I inlägget från just den 23/9 med titeln ”Värt att veta om23/9 och 28/9” fångade vi upp en intensiv debatt på internet kring just dessa båda datum.  Grunden för denna spekulation var att dessa båda datum sägs ha ett stort symboliskt värde för den organisation vi studerar i den här bloggen. Lite av denna förkärlek för symboler och ritualer har jag försökt fånga i en egen kategori kallad ”Symbolik / Ockultism / Religion”. Just astronomiska händelser tycks ha en särskild betydelse. Därför var den Blodröda Supermånen den 28/9 i särskilt fokus.  Detta var den fjärde blodröda fullmånen i rad, en s.k. Tetrad, sedan den den 15/4 förra året. Vill du läsa mer om Tetraden kan du göra det i inlägget från den 24/10 förra året kallat ”Vad händer den 24/10 2014”.

NWO organisationen
Men vad hände egentligen i slutet av september månad detta år. Vi är ju kvar! Jorden gick inte under. Fanns där överhuvudtaget någonting alls värt att notera som hände dessa datum? Låt oss ta en titt men samtidigt redan från början konstatera att det som hände dessa båda datum var så pass betydelsefullt att vi får dela upp genomgången i två delar. Vi börjar med den 23/9.

Påve Franciscus höll ett tal om Klimatkrisen och om orättvisorna i världen, d.v.s. Fattigdom. Dessa tal höll han dels inför den amerikanska Kongressen den 23/9, dels inför FN den 25/9 under det där pågående klimatmötet. Påven uppmanade oss alla att gå samman, att enas i kampen mot klimathotet och mot fattigdomen. Han förespråkade en ny världsordning, där jorden rikedomar och vårt välstånd distribueras mer rättvist. Detta kan ju absolut uppfattas som godhjärtat. Äntligen en påve som står upp för människan och kämpar för vår överlevnad och mot alla orättvisorna i världen.

Men för de av oss som känner till att både Vatikanen och dess påve, likväl som Förenta Nationerna (FN) är en del av den organisation vi studerar i den här bloggen finns det anledning att vara misstänksam mot det påven uttryckte (se graf här bredvid).

Påve Franciskus på besök i FN
Klimatkrisen
Sett i det ljus som vår blogg ger oss är det lätt att inse att det påven sade lätt kan omtolkas till en uppmaning om att införa New World Order.  Han ”nya världsordning” kan lätt ses som att han talar för en One World Government som kan koordinera kampen mot den globala uppvärmningen. Han menar att den som inte följer de regler som ställs upp för att bekämpa den globala uppvärmningen ska betraktas som en syndare.  I det ser vi alltså ökad statlig och t.o.m.överstatlig kontroll över individens agerande runtom i världen. Men vi som följer den här bloggen vet att klimatkrisen är en bluff. För dig som ännu inte insett detta rekommenderas inlägget  från den 24/1 2014 med titeln ” Se upp – Allt tal om växthuseffekt och den globala uppvärmningen är en bluff”.  I det inlägget blir vi varse att det är solens aktivitet är avgörande för om jordens medeltemperatur stiger eller sjunker. Koldioxidens inverkan är marginell och t.o.m. utan signifikans. Vi får också veta att på 1970-talet utsattes vi för liknande skrämselpropaganda som nu. Fast den gången handlade det om att en ny istid var på väg. I år får vi dessutom veta att vi om 10-15 år kommer att gå in i en mini-istid och att denna beror på minskad solaktivitet. Nej, det är andra faktorer och inte koldioxid som just nu ger oss de klimateffekter vi ser i världen. Dessa faktorer kontrolleras av den globala eliten. Med hjälp av HAARP och Chemtrails (sök gärna upp tidigare inlägg m dessa båda företeelser) styrs världens väder i önskad rikting. Och det är inte den riktning vi själva önskar.

Bekämpa fattigdomen i världen
Påvens tal om fattigdomen kan lika lätt tolkas som en uppmaning till att förstärka klasskillnaderna i The New World Order – d.v.s. med 1 procent superrika som utgör den härskande eliten och med 99 % slavar som arbetar åt denna lilla grupp. Det sannolika framtidsscenariot är att medelklassen utraderas genom höjda skatter och en finansiell kris vars like vi aldrig upplevt, inte ens på 1930-talet. Men rikedomarna hos de 1% allra rikaste kommer enbart att beröras marginellt av denna om-fördelning.


Världen har i och med detta inlett slutfasen i marschen mot införandet av en New World Order. Detta är alltså vad påvens tal, på ett symboliskt viktigt datum, egentligen handlade om. Framtiden får utvisa vilken tolkning som är den rätta. Ta gärna en titt på dagens 2 videor som understryker denna alternativa tolkning av påvens tal den 23/9 och 25/9.

2 kommentarer:

 1. Det är alltid underhållande när påven talar om fattigdom och elände i världen där han sitter i sin gyllene tron med sin guldhatt på huvet. Var det inte Jesus själv som sa åt den rike mannen att gå bort och sälja allt han ägde och sedan komma och bli efterföljare. Att folk inte ser allt det uppenbara hyckleriet!?

  För mig är det fullständigt självklart att den här planeten är under ockupation och leds av en hemlig makt som opererar i det fördolda. För om det inte vore så, och om vanliga människor faktiskt låg bakom allt som hände här i världen, så skulle det här vara rena drömplaneten. Just nu är det en parasit som har makten och kontrollerar allt genom manipulation och hot; det är en mardrömsvärld, och vi måste alla börja se igenom de absurda lögnerna och hyckleriet och vakna upp.

  Jag vet inte riktigt själv var jag ska börja med att väcka mänskligheten. Jag försöker göra det bästa jag kan runtomkring mig, men det känns som om jag misslyckas mer än jag lyckas; jag brukar vara ganska frispråkig i mitt dagliga liv och försöka få folk att inse vad det är som händer i världen. Men oftast är det inte riktigt nån som förstår, utan de kommer in på små och oviktiga detaljer och snår in sig i massmedial brainwash som de har blivit indoktrinerade med. De papegojar redan färdiga slogans från TV-nyheterna och bla bla bla. Jag har också blivit behandlad med rent och skärt förlöjligande av såna jag trodde var mina vänner, och det är ju alltid kul. Man får hålla fanan högt; de som inte vill lyssna, kan man strunta i. De är inga vänner ändå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar Antiscamp. Jag håller med. Det är extremt svårt att väcka våra sovande medmänniskor till att inse vad både du och jag ser som uppenbart. Det krävs tålamod och långsiktigt arbete. Uppskattar din rättframhet och ärlighet.

   Radera