Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

måndag 30 november 2015

Klimatkonferensen i Paris 2015 – vad du inte får veta. (30/11)

Idag började den, FNs stora klimatkonferens i Paris. Mötets syfte och förväntade resultat är följande (citat från wikipedia):

” …att begränsa den globala uppvärmningen till under 2 grader Celcius från år 2009 till 2100, vilket forskarna i FN:s klimatpanel år 2009 bedömde krävs för att undvika allvarliga klimatkatastrofer. Ett sådant resultat kräver i sin tur att utsläppen av växthusgaser minskas med mellan 40 och 70 procent till år 2050, och når en nollnivå år 2100, enligt FN:s klimatpanel. Inför konferensen har 146 nationella klimatpaneler, som har för avsikt att delta i konferensen, redovisat planer på åtgärder. Dessa planer uppskattas begränsa den globala uppvärmningen till 2,7 grader Celcius år 2100.”
Kanske känner du en viss oro och undrar ”kommer resultatet att uppnås”. Låt mig lugna dig på den punkten: En överenskommelse kommer att nås. Denna kommer att, om inte möta målsättningen, så åtminstone hamna tillräckligt nära för att världen ska känna framtidstro och utbrista i ett försiktigt jubel. Hjältar kommer att pekas ut. Det är för mig ganska tydligt att manuskriptet för den här övningen, som förresten pågår mellan 30/11 till 11/11, är skrivet just så.

Men det är något galet med manuskriptet. Det är framtaget för att lura mänskligheten. Det finns ett stort antal forskare och experter som påpekar att FNs klimatpanels teorier om att växthusgaser, och då framförallt koldioxid, skulle vara den stora boven i dramat, är baserad på helt felaktiga grunder. Problemet är att dessa röster inte är önskvärda. Därför blockeras de av vår manipulerade mediakår, våra marionetter till makthavare och våra myndigheter. De som inte marscherar i takt får helt enkelt sparken.

I en serie inlägg kommer jag dock att låta just dessa alternativa röster få en arena. Vi har i ett par tidigare inlägg släppt fram dessa alternativa teorier och röster. Det gäller inte minst inläggen från:I den här serien släpper vi först fram Patrick Moore, en av grundarna till den välkända organisationen Greenpeace som han sedermera lämnat och som han inte längre känner någon respekt för. Till skillnad från FNs klimatpanel kommer Patrick att visa på trendkurvor av en betydligt mer omfattande och heltäckande karaktär. Vi kommer, bland mycket annat matnyttigt, att få en förklaring till varför media pratar om en ”mini Ice Age” som väntas inträffa om 10-15 år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar