Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

måndag 18 november 2013

Om skattebefriade välgörenhetsorganisationer

I förra inläggets första video om Rockefeller famiiljen hyllas deras insatser för välgörenhet. I det här inlägget granskar vi den verksameten lite närmare. Vi gör det genom en intervju med en äldre genleman vid namn Norman Dodd. Norman gjorde sig 1953 känd som chefsutredare för den s.k. Reese-kommitten. Detta var en av kongressen tillsatt grupp som under ledamoten Carroll Reese som hade i uppdrag att utreda verksamheten hos flertalet av de stora s.k. Tax Exempt Foundation (skattebefriade välgörenhetsorganisationer). Några exempel på dessa är Ford Foundation, Carnegie Endowment for International Peace, Guggenheim och just The Rockefeller Foundation. Resultatet av utredningen kom att bli mycket kontroversiellt, så pass att det tystades ner. På wiki-sidan om Norman Dodd sammanfattas utredningens resultat på följande vis:”His claims about his investigative work have become the cornerstone of theories implicating the Carnegie Endowment for International Peace, Ford Foundation, and the Rockefeller Foundation, among others. It was stated by him that these or other foundations were involved in the intentional instigation of the United States into World War I and attempting to mold world history through the explicit control of education in the United States.

Det Norman Dodd faktiskt berättar är hur dessa skattebefirade välgörenhetsorganisationer i själva verket har en dold agenda om att in föra en One World Government.

Det här är en för mig fantastisk intervju som jag rekommenderar varmt att du går igenom. Det är rörande att lyssna till denne bräcklige man kämpa för att få kraft i lungorna att berätta sin historia. Men han är fullkomligt ”klar i knoppen” med ett minne som är avundsvärt. Håll till godo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar