Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

måndag 2 december 2013

Udda företeelser - Chemtrails

Vi lämnar området hälso- och sjukvård för en stund och går över till något jag valt att kalla för ”Udda företeelser?”.  Det jag kommer att redogöra för härnäst är nämligen 2 mycket udda företeelser som pågår runtikring oss. De företeelser jag avser är
 • ChemTrails
 • HAARP

Vad är då detta? Jo, båda sägs vara en del i ett större program som syftar till att kontrollera vädret. Det har både civila och militära målsättningar. Både multinationella företag och militära myndigheter pumpar in stora mängder pengar i detta forskningsprogram. Ett forskningsprogram som på den civila sidan går under benämningen GeoEngineering. Människan är på god väg att skaffa sig förmågan att spela gud. Programmet genomförs sen 90-talet i stor skala. Och det sker i tysthet. Allmänheten får ingenting veta. Programmet är HEMLIGT.

Vi börjar med Chemtrails. 
ChemTrails ska nämnas i samma andetag som ConTrails. Har du lagt märke till att den ”svans” av utsläpp som bildas efter ett jetflygplan har förändrats på senare tid. Förr i tiden släpptes en svans, till större delen bestående av kondens (därav ConTrails). Denna löstes relativt snabbt upp och försvann.


På senare tid har också en annan typ av ”svans” börjat dyka upp. En svans som inte löses direkt utan som dröjer sig kvar en längre tid på himlen och sprids. Detta är ChemTrails. Det är aerosoler som släpps ut från planen. Aerosoler som innehåller kemikalier av alla möjliga slag. Många av dem giftiga för oss människor. Analyser visar att de innehåller aluminiumoxid, barium, strontium men också nya typer av bakterier. Allt är framtaget med nanoteknik. Detta sägs vara en del av GeoEngineering programmet. Det civila syftet sägs vara att kunna kontrollera effekten av växthuseffekten. Detta genom att få solstrålarna att återreflekteras tillbaka ut i rymden när de studsar mot dessa aerosoler. På så vis hoppas man kunna kontrollera uppvärmningen av jordens yta, Ett annat syfte är att kunna styra vädret. Att kunna skapa regn på platser som så behöver. Att kunna undvika regn på platser som fått för mycket. Så långt de civila syftena.

De militära syftena ska ses i kombination med HAARP som jag beskriver i nästa kapitel / inlägg. Klart är att både vi och naturen förgiftas av dessa utsläpp. Ändå förefaller det omöjligt att få myndigheter och media att vakna upp och reagera för vad som håller på att hända.

    Några länkar så. Först till en svensk sida som informerar oss om chemtrails och varnar oss för dess effekter. Namnet på bloggen är Det angår oss alla. Här hittar du bilder på chemtrails över Sverige (vilket förekommer dagligen och med vår regerings acceptans – Göran Persson sägs ha godkänt aktiviteterna redan 2002).


Därefter till en utmärkt dokumentär om gifterna och dess påverkan på natur och människa.


Det verkar alltså som vi håller på att förgiftas av små, små nano partiklar som släpps ut i atmosfären utan vår vetskap, utan vårt godkännande. Här tar jag även med en serie länkar om just de sjukdomar som nu utvecklas i spåren av chemtrails. ” We May ALL Have Morgellons Disease and It Is Man Made!”- part 1 & 2    Som du märker när du lyssnar till dessa redogörelser är att de är i högsta grad verkliga. Partiklarna som nämns verkar finnas i var och en av oss. Här tar jag med just ”The Wine Test” som vi alla kan prova. Jag själv testade positivt, tyvärr. De flesta av oss gör nog det.
4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Jag har granskat NASA satellitbilder och i dem finns det klara och tydliga bevis för chemtailsspridning. sist i filmen tar jag upp teorier om varför de sprider chemtrails. De sprider mycket över Europas HAARP-anläggningar men också över specifikt Öland,Gotland och södra Sverige. Mycket går faktiskt över Sverige, vi verka vara värst drabbade och så Holland men det mesta går över Sverige även det de sprider i Holland, norra Tyskland och Polen, Danmark Här är filmen https://www.youtube.com/watch?v=IkQn76AV3Kc

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar Solveig. Och tack för din mycket välgjorda och informativa film om chemtrailsspridningen i Sverige. Det är sannerligen skrämmande att så få av oss känner till vad som sker. Att så många väljer att blunda för det uppenbara. Jag hoppas att det är ok att använda den filmen som länk i ett eventuellt inlägg om chemtrails på hemmaplan.

   Radera
 3. Jag var tvungen att prova vintestet men provade även en alternativ metod. Häll lite vin i ett glas. Spotta i det och rör runt. Häll ut på en tallrik och dessa hårliknande strukturer bildas. Det verkar vara en kombination av slemmet och enzymerna i spott samt vinet. Intressant är det men jag tror det är en helt naturligt process om än märklig.

  SvaraRadera