Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

söndag 28 december 2014

Agendan bakom senaste trenden - Implant parties.

I gårdagens (27/11-2014) utgåva av Aftonbladet kan vi läsa om den senaste trenden i vårt samhälle: ”Implant parties”. I artikeln kan vi läsa följande:

” Ett chip under huden och du slipper både nycklar och pinkoder. Låter det lockande? Aftonbladets med­arbetare Unn Swanström hängde med Wendela på implant party för att prova den nya trenden. – Det är ett jätteroligt sätt att testa vad man kan göra med ny teknik, säger hon.”
Ett gäng glada, ny-chippade stockholmare

Så vad innebär ett implant party? Jo, att en grupp inbjudna teknikentusisaster samlas i en piercing-studio, där de först informeras om innebörden av förestående ingrepp, inklusive hur det ska användas. Därefter sätts inplanteras ett elektroniskt chip under huden. Klart att användas.
I artikelns faktaruta kan vi läsa följande:
  • ” I dag finns uppskattningsvis ett par tusen ­personer i världen som har satt in ett RFID-chip. Cirka 100 av dem bor i Sverige.
  • RFID utläses radio frequency identification och är en teknik som används för att läsa digital information på avstånd, bland annat i busskort, liftkort, pass, bibliotekskort och som stöldskydd.
  • Tekniken har funnits i över 40 år och är den samma som ­används för att identifiera djur.

  • Själva chippet är inneslutet i härdat glas. Det har inte något eget batteri, strålar inte och behöver inte tas ut för att laddas.”

Artikeln i sin helhet hittar du här.
En liknande artikel finns i BBCs nätupplaga. Artikeln har rubruken "The rise of the Swedish cyborgs"

Det troliga är att det här fenomenet kommer att växa sig stort. Aftonbladets teknikdebattör, Christer Sturmark, har följande att säga om tekniken: ” I framtiden kommer ­alla att ha chip in­opererade”.

I den här bloggen har fenomenet redan beskrivits vid ett flertal tillfällen. Detta för att det ingår som en komponent i införandet av New World Order. Det handlar om kontroll i ett Orwellianskt samhälle av den typ som beskrivs i den numera klassiska boken ”1984”. I inlägget från den 15/3-2014 med titeln "Framtid – ”Det intensifierade kriget mot dig och mig” står följande att läsa:

” Så vart är vi på väg? Vi är på väg mot New World Order. Ett samhälle där världen delats upp i 2 klasser där en liten elit kan styra över de ”förslavade massorna”. Vi är på väg mot ett samhälle där vi alla har ett chip, ett id-kort, inopererat i våra kroppar. Ett kort som innehåller all information om oss som individer, bl.a. tillgången till våra egna pengar. Genom att kunna kontrollera chipet så kontrolleras i praktiken också vi. Det värsta är att vi är på god väg dithän och att vi så här långt frivilligt gått med på detta. I stor utsträckning har vi till och med skrämts till att begära de åtgärder som tagit oss dit vi är. Låter det utopiskt? Ta en titt på dagens dokumentär där Aaron Russo mot slutet berättar om sin vänskap med Nicholas Rockefeller. Svara därefter på frågan om det är utopiskt eller ej. Aaron Russo avled i cancer en kort tid efter dessa avslöjanden.”

Klippet med intervjun med Aaron Russo får du möjlighet att se i repris här nedan.
Utdrag ur intervju med Aaron Russo

Se gärna hela klippet som är på drygt 10 min. Fundera därefter på frågor som 9/11, krigen i Afghanistan och Irak och inte minst den feministiska rörelesen. Aaron Russo har mycket intressant att säga. Så pass mycket att han senare tystades. Aaron Russo lever inte längre. Han dog i en aggressiv form av cancer.

Fenomenet med inopererade chip är centralt vad gäller införandet av New World Order. I 2 ytterligare inlägg har jag nämnt och beskrivit detta:


Vi bör med andra ord tänka oss för både en och två gånger innan vi alla rusar iväg till piercing studion för en till synes smärtfri och enkel operation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar