Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

torsdag 22 januari 2015

Attacken mot Charlie Hebdo i Paris – en lögn?

Ett par veckor efter attacken mot Charlie Hebdo börjar bilden klarna. Det kommer in allt fler ledtrådar som pekar mot att den officiella versionen av händelserna den dagen inte stämmer.  Attacken mot den franska satirtidningen börjar mer och mer att se ut som en s.k. ”False Flag-attack”. Vi börjar med det senaste: Rothschilds äger eller har tagit över publicerandet av tidningen Charlie Hebdo. Åtminstone enligt en holländsk nyhetskälla som säger att någon köpte tidningen (eller rätten att trycka och distribuera den) en kort tid efter attacken. Köpare var en medlem av familjen Rothschild (Edouard baron Rothschild). Dessutom visar det sig att en av tecknarna på tidningen hade ett förhållande med en välkänd, högt uppsatt Rothschild-anställd. Ännu en gång visar sig den röda tråden som vi följer i den här bloggen. Märkligt…
                                                          Video: The Rothschilds own Charlie Hebdo?


Gräver man ännu djupare bland materialet som lagts ut på YouTube så finner man nästa märkliga omständighet. Det visar sig att en av de huvudsakliga Charle Hebdo utredarna, polischef Herlic Fredou, begick självmord knappt en dag efter terrorattacken. Fredou hittades vid sitt skrivbord med sin tjänstepistol jämte sig. Vad som noteras speciellt i videoinslaget är att Helric Fredou hade i sin utredning kommit att fokusera på ”ett av offrens familj”.Efter ytterligare ett spadtag bland tillgänglig information på YouTube kommer nästa ytterst märkliga omständighet. En nyhetskanal i Frankrike har avslöjat att familjen i fråga vad gäller Helric Fredous utredning var Jeanette Bougrabs familj. Alltså nämnda flickvännen till en av de mördade satirtecknarna.


Vän av ordning frågor sig om det verkligen rör sig om självmord eller om Fredou kommit något känsligt på spåren?

I tillägg till allt detta finns det ytterligare ett stort antal märkliga omständigheter kring attacken.  Här följer ett knippe av dessa
 1. Videosekvenser från dödsskjutningen av en polisman utanför tidningsredaktionen visar att polismannen, trots att han sköts från nära håll, inte började blöda. Istället visar samma videosekvens att skottet inte ens träffade sitt mål utan slog ned i marken framför polismannens huvud. Varken den skjutne eller skytten förefaller påverkas av några rekyleffekter. Ändå rapporterar mainstream media att polisen träffades i huvudet och avled.
 2. Bröderna som uförde attacken agerade mycket professionellt genom hela skeendet. Men de gjorde ett misstag. De glömde ett id-kort i sin bil…!!? Franska polisen säger att ”-utan det hade vi fått svårt att identifiera terroristerna”. Det är påfallande ofta som terrorister ”glömmer” sina id-handlingar i samband med de attacker de utför. Detta skedde t.ex. även i samband med dåden den elfte september 2001, då ett helt oskadat pass tillhörande en av terroristerna hittades i de brinnande rasresterna.
 3. Attacken förefaller ha förutspåtts av redaktionen på Charlie Hebdo som i ett december nummer publicerade följande bild (ta en titt på översättningen högst upp i den bilden).
Som sagt, detta är ett knippe av de märkliga omständigheter som föreligger och som gör att vi bör förhålla oss mycket skeptiska till den officiella rapporteringen kring händelserna den dagen, med efterföljande gisslandramat. Som ett sista exempel kan vi lyssna till en videoupptagning med Cherif Kouachi, en av de båda terrorbröderna och därefter Amedy Coulibaly, gisslantagaren i den judiska butiken. Kouachi säger:

 • att attacken finansierades av Anwar al-Awlaki, amerikansk medborgare och imam som dödades i en drönarattack 2011 (kom ihåg att säkerhetstjänsten hade bröderna Kouachi under uppsikt ända till 2014 – hur kunde man missa detta?)

På frågan hur attacken synkroniserades så säger Amedy Coulibaly:

 • att bröderna tog hand om attacken mot redaktionen medan ”vi” (Coulibaly och vem då?) tog hand om polisernaJust de märkligheter som nämnt ovan utgör början på nästa videoinslag, ett lite längre sådant som förutom dessa även innehåller ett längre inslag där följande påstås:
 • att Israel är en zionistisk stat, en stat kontrollerad av Rothschilds
 • att judar generellt är emot zionister och ofta visar detta i demonstrationer
 • att judar och iranska regimen inte är fiender utan tvärtom har vänskapliga band
 • att iranska regimen däremot är emot zionister (en inställning de alltså delar med judar)
 • att den zionistiska regimen är en kriminell organisation
 • att  USA’s regering och administration kontrolleras (genom infiltration) av zionister
 • att Storbrittanniens regering och administration kontrolleras (genom infiltration) av zionister

I tillägg varnas i videoinslaget för att USA förbereds för inbördeskrig och Marshall Law (vilket vi blivit varse i tidigare blogginlägg). Bl.a. visas en trailer för filmen Gray State (en film som ännu inte visats) cirka 57m30s in i inslaget. Märkligt nog har man alldeles nyligen hittat just den filmens producent, David Crowley död i sitt hus, tillsammans med övriga familjemedlemmar (fru och ett barn). Polisen rubricerar det hela som mord/självmord begånget av David Crowley själv men håller samtidigt dörren öppen för andra förklaringar med tanke på en del av omständigheterna i fallet.


Video: Paris shootings exposed/hoax/false flag - The big picture. NWO, Rothschild Zionism

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar