Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

fredag 24 januari 2014

Se upp – Allt tal om växthuseffekt och den globala uppvärmningen är en bluff

Klimatkrisen - En bluff
Finns det inget vi kan lite på? Vi har i inlägg efter inlägg på den här bloggen sett att det finns all anledning att ifrågasätta och granska allt vi lärt oss om världshistoria, om demokrati, om häslo- / sjukvård, om AIDS, om vaccination, om utbildning, om media. Allt bör granskas i sömmarna, Men hur är det då med det som kanske allra mest dominerar vår tillvaro just nu? Risken för att vårt hem, denna planet, blir obeboelig på grund av alla växthusgaser vi släpper ut i atmosfären helt enkelt genom vår livsstil. Detta måste vi väl ändå kunna lita på?


Svaret är nej. Åtminstone inte utan en genomgripande, ärlig, oberoende genomgång av de fakta som bör ligga till grund för ett sådant program. Dagens video är bara en i raden av dokumentärer på YouTube och runt om på Internet som med stor trovärdighet skjuter i sank den sanning som Al Gore och FNs forskarpanel IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) trummat ut det senaste decenniet. Och inte bara det. I dokumentären får du också ett historiskt perspektiv på temperaturutvecklingen genom århundraden och till och med årtusenden. Du får också en betydligt mer trovärdig förklaringsmodell till den temperaturhöjning vi upplevt de senaste decennierna. Dessutom får vi klart för oss att det är bara ca 40 år sedan som samma maktapparat som nu pumpar ut skrämselpropaganda om global uppvärmning, faktiskt då skrämde upp oss för att en ny istid sades var på väg. Med andra ord, se dagens dokumentär. Jag skulle bli förvånad om du inte efter den genomgången åtminstone utvecklat en skepticism mot den ivriga propaganda som strömmar mot oss från FN, våra politiker och till och med våra miljöorganisationer.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar