Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

torsdag 16 januari 2014

Symboler och tecken


Inne på toaletterna på min arbetsplats har någon satt upp ett meddelande som lyder “Be like a Ninja – don’t leave any trace!”. Den organisation vi följer i den här bloggen hedrar inte den principen. Tvärtom, det förefaller som de vill lämna ledtrådar och upplysningar i mängd. Ledtråder som ger oss en idé om framtiden. Vart vi är på väg i regi av The Globalist Elite. Men också symboler som har en förhistorisk, närmast ockult anspelning. Det här inlägget ägnas åt just detta. Vi kommer att få anledning att återkomma till ämnet i senare inlägg eftersom det döljer sig en hel värld av kunskap och intressanta trådar här. Gillar du Dan Brown? Då kommer du att märka att verkligheten överträffar hans romaner. Eller kanske snarare, att hans böcker bygger på endast en liten delmängd av den vad som faktiskt finns dolt runt omkring oss, mitt framför ögonen. Vi öppnar precis en Pandoras Box.

Dollarsedeln
Låt oss börja med dollarsedeln. Vi har ju i tidigare inlägg sett att det var just medlemmar i The Globalist Elite som låg bakom tillkomsten av The Federal Reserve. Det var också de som designade just dollar sedeln. Just denna dollar sedeln är fullproppad med symbolik och kodade meddelanden. Symbolik som är kopplad till Frimurarordern, The New World Order, Illuminati och mycket annat spännande. Dollarsedelns design är mycket, mycket genomtänkt. Se därför endera eller båda av de videor som följer med dagens inlägg. En kort och en lite längre.
The Georgia Guidestones
På en avlägsen plats i Elbert County i delstaten Georgia hittar du vad som blivit känt som ”the American Stonehenge”. Dess riktiga namn är ”The Georgia Guidestones”. Dessa gigantiska stenar har en inskrift, översatt till åtta olika språk. Skriften i sig har en ganska skrämmande innebörd. Meddelandet betraktas av vissa som Frimurarnas eller The New World Orders 10 budord. På vems eller vilkas initiativ monumentet uppfördes är inte känt. Pseudonymen "R. C. Christian" beordrade ett lokalt stenhuggarföretag att åta sig projektet.

De 10 budorden är följande (lägg särskilt märke till det första som rimmar ganska väl med det vi tidigare fått veta om att ”de-population” ingår i den väg som stagas ut fram till uppfyllandet av New World Order:


1 - Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
2 - Guide reproduction wisely - improving fitness and diversity.
3 - Unite humanity with a living new language.
4 - Rule passion - faith - tradition - and all things with tempered reason.
5 - Protect people and nations with fair laws and just courts.
6 - Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court.
7 - Avoid petty laws and useless officials.
8 - Balance personal rights with social duties.
9 - Prize truth - beauty - love - seeking harmony with the infinite.
10 - Be not a cancer on the earth - Leave room for nature.

Här kan du läsa mer om dessa stenar. Självklart tar vi även med en kortare dokumentär.
 Denver International Airport
Sista exemplet på symbolik och dolda meddelanden handlar om en tämligen nybyggd flygplats, Denver International. Även den proppfylld med symboler där en serie stora väggmålningar kanske hör till de mest häpnadsväckande. Dessa målningar berättar en historia som utan att det krävs någon större fantasi kan tolkas som att de beskriver framtida krig och massakrer men också en övergång till en ny framtid. Många menar att det är tredje världskriget som avbildas och att det samhälle som uppstår därefter är det vi kallar för The New World Order. Två dokumentärer tar dig med in på den här flygplatsen och ger dig en guidad tur till tavlorna och deras betydelse.  Förutom dessa tar jag också med en länk till en bloggsida som beskriver symboliken bakom några av de mest relevanta målningarna.
Behöver jag tillägga att arbetet med hela flygplatsen beställdes och genomfördes av frimurare. Det finns t.o.m. en sten på flygplatsen med en inskription som berättar just detta, bara för att undanröja alla tvivel.


Så med det avslutar vi dagens tur i symbolernas värld. Men som sagt, vi har bara sett början.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar