Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

lördag 26 april 2014

Den största upptäckten i genetikens historia

Lloyd Pye och The Starchild Skull
I slutet av förra inlägget stiftade vi bekantskap med The Starchild Skull. The Starchild Skull är en dödskalle som hittades på 30-talet i Mexiko av en ung flicka. Det är en märklig dödskalle därför att den förefaller vara lik en människa men ändå inte. Den avviker fysiskt på ett stort antal väsentliga punkter. Flickan behöll skallen genom i stort sett hela livet. År 1999 hamnade den i händerna på Llloyd Pye, en kille med rätt utbildning och dessutom en sanningssökare. Lloyd drog först slutsatsen att skallen kom från en missbildad människa. Icke desto mindre lovade han att undersöka och analysera den. 11 år senare är han klar med den analysen. I dagens första video återberättar han den här historien, med fokus på turerna under de 11 åren fram till 2010. Det som analysen visar är sensationellt. Skallen kommer från en individ som INTE är människa och ej heller möjlig att sammankoppla med någon varelse på den här planeten. År 2010 konstaterade Lloyd Pye och hans team, bortom allt rimligt tvivel, att det har funnits främmande varelser, utomjordingar på den här planeten.


Så hur uppmärksammas en vetenskapsman och hans team som just uppdagat denna genetikens kanske största sensation någonsin? Vad tror sedan dess hänt med Lloyd Pye, vetenskapsman som sitter på potentiellt farlig kunskap? För det första tystas hans arbete ned. Bortförklaringar tas fram. Resultaten ignoreras. Vad värre är så tystnade även huvudpersonen själv. Just det, Lloyd Pye avled tragiskt nog i cancer, den 9:e december 2013.
Några av Lloyds vänner anar ’foul play’, som i nästa videoinslag.Oavsett vad som hände så är det människan Lloyd Pye som ska uppmärksammas. Detta gör vi med en kort resumé och återblick på vad han åstadkom. Låt oss hoppas att det finns någon bland oss som vill, vågar och kan bära hans fana vidare och förverkliga den film han drömde om. Dokumentärfilmen om The Starchild Skull.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar