Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

tisdag 2 september 2014

En vetenskaplig lektion i ämnet Geoengineering / Chemtrails

Dags för en grundkurs om geoengineering / chemtrails. Dagens inlägg och föreläsning hade lika gärna kunnat ges namnet ”Chemtrails for dummies”. Det blir en genomlysning av ämnet i rent vetenskapliga termer.  Denna genomgång inkluderar även intressanta resultat av regnvatten- och jordanalyser som tydligt visar vad vårt klot just nu utsätts för. Vi blir varse dessa utsläpps effekter på både människor, växter och djur. Vi får veta en hel del om syftet med sprayandet, vilka som ligger bakom samt vad vi själva kan göra åt det.

Extra intressant är också det faktum att Monsanto, företaget bakom större delen av de genmodifierade växterna som säljs ute på världsmarknaden, har tagit patent på frön som är resistenta mot bl.a. aluminium! Varför i hela friden behövs sådana produkter? Chemtrails innehåller bl.a. barium, strontium och….aluminiumoxid. Är det möjligen så att Monsanto känner till något som de flesta andra inte gör? Se dagens föreläsning signerad den engelske forskarstudenten David Lim.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar