Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

måndag 8 september 2014

Klimatkrisen orsakas inte av koldioxiden. Geoengineering bär skulden

Vi har träffat honom i tidigare inlägg i den här bloggen. Dane Wigington, amerikansk miljöforskare och ingenjör med en gedigen bakgrund inom området solenergi. De senaste dryga 10 åren har han dock ägnat närmast uteslutande åt ämnet GeoEngineering (som ofta benämns Chemtrails i den här bloggen). Dane står bakom en del av de tidigare dokumentärerna som publicerats i bloggen. Han driver en websida kallad geoengineeringwatch.org. (med mycket och värdefull information).  Dagens videoinslag är en intervju med honom själv. Det är en intervju där han ger oss bild av hur jorden och vårt klimat mår idag, efter att under cirka 15 år bl.a. ha utsatts för:
  • dagliga doser av kemikalier som sprayas från en stor mängd flygplan världen runt
  • frekvent mänsklig styrning av jetströmmarna i syfte att skapa extremt klimat i strategiskt valda områden med hjälp av de anläggningar som går under namnet HAARP

   Det är ingen munter bild han målar upp. Han påpekar bl.a. att flertalet av de extrema vädersystem vi upplever idag är, som sagt, skapade av oss människor. Det innefattar extrem torka och intensiva bränder som vi ser uppträda i både Kalifornien, Australien och på andra platser, intensiva åskväder, snöstormar mitt i sommaren, tornados och orkaner i mängd.

Dane hävdar att klimatkrisen inte alls orsakas av ökade mängder koldioxid orsakade av utsläpp från våra bilar och fabriker. Nej, den stora pådrivande faktorn är just s.k. chemtrails. Måhända att dessa  ”kvardröjande moln” hjälper till att reflektera en del av solens strålar (precis såsom förespråkarna för geoengineering programmet hävdar). Men den huvudsakliga effekten blir att de strålar som tränger igenom och reflekteras mot jordens yta också ”fångas upp” av dessa moln och stannar kvar. Något som naturligtvis istället orsakar en temperaturökning. Temperaturökningar på ”fel” platser på jorden, t.ex. våra istäckta poler eller tundran med s.k. permafrost orsakar utsläpp av stora mängder metan. Metan är en mycket potent växthusgas. Vi får en mycket kraftfull acceleration av växthuseffekten till följd av dessa utsläpp. Som om inte detta vore nog. En ytterligare effekt av det pågående geoengineering programmet är att ozonhålet förstoras.

Men det stoppar inte här. Med stöd av stora mängda data och mätningar redogör Dane Wigington för ett pågående förlopp där:
  • jordens skogar dör ut
  • jordens djurarter dör ut
  • vi människor drabbas alltmer av sjukdomar och dör från dem

Är han galen? Eller är det en röst vi bör lyssna på och ta på allvar? Jag menar det senare. Här är intervjun vi alla bör ta del av.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar