Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

torsdag 11 september 2014

Vaccin och Ebola – besvärande fakta

Yoichi Shimatsu
Ebola sprids just nu som en löpeld genom Västafrika. Vi bevittnar det största utbrottet genom tiderna av den fruktade sjukdomen. Över 2.200 döda och över 4.000 smittade. Men hur spreds sjukdomen? Om detta råder det delade meningar.

Vi har i tidigare artiklar blivit varse om vaccin som möjlig källa till spridning. Dagens inlägg ger ytterligare belägg för den teorin. Vi börjar med ett blogginlägg från Yoichi Shimatsu med titeln ”The Ebola breakout coincided with UN vaccine campaigns”. Yoichi är en Hong-Kong baserad frilansjournalist. Han förefaller vara mycket insatt i det han skriver om. Hans artikel blottlägger mycket besvärande fakta för den möjliga kopplingen mellan vaccin och spridningen av Ebola i Västafrika. Yoichi konstaterar bl.a. att:
  • Det pågående Ebola-utbrottet startade samtidigt på tre geografiskt vitt skilda platser i Guinea. Detta skeende är ologiskt. Särskilt eftersom inget fall av den här typen av Ebola (samma som i Zaire 1995) inträffat sedan just 1995.
  • Ebola-utbrottet sammanfaller tidsmässigt med tre stora vaccinationskampanjer i FNs regi. I två av fallen är det Läkare Utan Gränser som utfört vaccinationen. Stora delar av vaccinet har producerats av en fransk firma, Sanofi Pasteur. Den som kontrollerar aktierna i detta franska företag är The Rothshild Group. Sponsorer bakom Läkare Utan Gränser är bl.a. Microsoft, Goldman Sachs, AIG, Morgan Stanley, Bank of America, BlackRock, Bloomberg franska reklambyrån Havas. Ni som följt den här bloggens tidigare inlägg inser snabbt att ”det osar katt” om hela upplägget.

Författaren går dessutom igenom tidigare incidenter och kopplingar mellan just Ebola och Vaccin. Artikeln i sin helhet läser du via den här länken


Nu kanske du tänker att ingen normalt funtat människa skulle komma på idén att sprida dödliga virus via vaccinationssprutor. Och om det ändå skulle finnas skulle denne någon aldrig lyckas eftersom  han skulle vara omgiven av godhjärtade, välmenande medarbetare. Om du är en av dessa rekommenderas du att ta en titt på det här videoinslaget – en intervju med Dr. Maurice Hilleman, tidigare ansvarig för vaccinprogrammet hos läkemedelsjätten Merck. Här berättas hur bl.a. cancer (leukemi) spridits med flit till den ryska befolkningen. Hilleman skämtar om hur detta skulle kunna hjälpa amerikaner till segrar i de Olympiska Spelen.


Åter till den pågående Ebola-krisen. Det talas ju mycket om potentialen hos de vaccin som finns tillgängliga men som bara befinner sig på experimentstadiet än så länge. Har vi anledning att, i ljuset av vad som framkommit i tidigare artiklar, vara misstänksamma mot även det här vaccinet? Om vi börjar titta på företaget som utvecklat vaccinet (Tekmira) finner vi snabbt att dess huvudsaklige sponsor är Monsanto.  Detta framkommer i nästa videoinslag, som dessutom uttrycker stor oro för omfattningen av den pågående Ebola-epidemin.Vilket tar oss till det här inläggets sista videoinslag. I detta varnas det för att den typ av Ebola som just nu sprids kanske inte bara smittar via kontakt med kroppsvätskor från en individ som bär på viruset. Det kan vara så illa att den pågående smittan sprids via luften. Om så är fallet så står vi inför en pandemi, en världsomfattande, svårkontrollerbar spridning av Ebola.Oavsett vad så är mitt råd till dig som läsare och följare – undvik vaccinationer framgent.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar