Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

onsdag 2 december 2015

Klimat, Paris 2015 – Hur motverka censuren? (2/12)


Om du är expert på området klimatvetenskap , skeptisk till teorierna om koldioxidens roll för den globala uppvärmningen och vill göra din röst hörd så har du problem. Media släpper inte in dig. Vi såg i förra inlägget hur meteorologen Philippe Verdier fick sparken för att han skrev en bok som var kritisk till den av FN hävdade teorin. Så vad kan du göra?

John Coleman, själv en av grundarna till ”The Weather Channel”, fick en idé. Han stämde Al Gore för bedrägeri. Med över 30.000 underskrifter från vetenskapsmän och experter tog han fallet till domstol. Jag har ingen om hur det gått för honom men det visar åtminstone en sak – att enigheten inom forskarkåren är långt ifrån så solid som FN/IPCC, media och Al Gore vill hävda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar