Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

torsdag 3 oktober 2013

Första trappsteget - ifrågasättandet av den officiella versionen

The NIST report
Efter Richards föreläsning bör du nu befinna dig på första trappsteget – du ifrågasätter den officiella versionen av vad som hände den 11: e september 2001. Du inser att det behövs en ny, oberoende utredning. Jämför gärna med de officiella rapporter som finns i ämnet och som Richard nämner. The NIST report. The FEMA report.

   Om byggnaderna nu INTE kollapsade som en följd av flygplanskrascherna utan istället sprängdes i en kontrollerad rivning så uppstår frågan; vem låg då bakom och varför?
Innan vi börjar ge oss in på att försöka följa det spåret måste vi naturligtvis först konstatera att vi redan nu är på osäker mark. Allt som följer är självklart bara hypoteser. Men, det är baserat på material som finns publikt tillgängligt, sammanställt av seriösa kunniga experter. Därför är det väl värt att gå igenom och begrunda. Så vi börjar med andra trappsteget; vem låg bakom och varför?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar