Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

måndag 14 oktober 2013

Inside jobs. False Flag Operations. - Har det gjorts förut?

Exempel på ”falskspel” iscensatt av den amerikanska administrationen 
Många invänder säkert vid det här laget. Med argument som ”Våra folkvalda skulle aldrig kunna göra så mot sin egen befolkning”. ”Ingen kan vara så elak”. ”Om det du säger vore sant så skulle det ha läckt ut”. Detta är en naturlig reaktion. Även jag reagerade så.

Så låt oss ställa oss frågan – ”Har liknande operationer genomförts tidigare?”. Verkar det som vi blivit lurade – förda bakom ljuset – av makt och media i uppenbart samarbete?

Som du förstår av mitt resonemang är svaret: ”Ja – vid oräkneliga tillfällen”. Och många av bevisen för detta är inte längre hemligstämplade utan finns tillgängliga för var och en som önskar studera dem. Men de tigs ihjäl av media som är ovillig att ta upp dessa ämnen, ovillig att analysera dess vidare innebörd. Det är tungt och chockerande material. Vi kommer att härnäst titta närmare på en serie sådana 'operationer'.

Låt oss börja med Operation Northwoods. I början av 60-talet planerade USA att själva iscensätta en serie terrorattentat och skylla alla dessa på Kuba. Syftet var att på så vi få ett ok från amerikanska befolkningen för att starta krig mot Kuba. Exempel på sådana terrorattentat var.:
  • attack mot amerikansk militärbas
  • sänkandet av amerikanska skepp
  • nedskjutandet av ett amerikanskt civilplan
Dokumenten som avslöjade dessa planer läckte ut till allmänheten innan de hann genomföras. Dokumenten är idag stämplade som UNCLASSIFIED (d.v.s. åter tillgängliga för allmänheten). En dokumentär om dessa planer, med fokus på just dokumentet har gjorts (“Operation Northwoods document ”):

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar