Den Stora Konspirationen

Notera: Bloggen fungerar både som bok och blogg. De första inläggen samlas under fliken "Bakgrund" (se ovan). Bloggens struktur förklaras i fliken med samma namn. Bästa sättet att få ett grepp om vad bloggen går ut på är att se föreläsningen från 2016-09-11 (se flik ovan).

tisdag 25 februari 2014

Upptäcktsresa jorden runt bland antika skatter och benrester

De 2 tidigare inläggen, med dokumentären om pyramiderna samt Michael Tellingers föreläsning om sydafrikanska ruiner och uråldriga guldgruvor, bör ha rört om lite i din världsbild och historieuppfattning. Dagens inlägg fortsätter på samma spår. I en intervju med Klaus Dona, Österrikisk arkeolog tas vi med på en 46 minuter lång ”slide show” med bilder på antika föremål (ibland även högteknologiska sådana), undervattenspyramider, märkliga skelett, bergväggsskulpturer och mycket, mycket annat som igen för tankarna till en annan ras, en annan mer avancerad civilisation än vår egen. Se och tappa hakan. Varför tar aldrig sådant här plats i TVs ”Vetenskapens Värld”?




Ta gärna också en titt på följande 2 korta filmklipp och försök hitta en rimlig förklaring till vad det är du ser. Från Cuzco i Peru och från Sydafrika nära gränsen till Swaziland









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar